Camping Op ’t Kalkamp is VeKaBo Camping van het Jaar 2011

kampeerzaken.nlCamping Op ’t Kalkamp in Gieten is door de VeKaBo (Vereniging Kampeer Boeren) uitgeroepen tot de ‘Camping van het jaar 2011’. Een jury van kampeerders roemde Op ’t Kalkamp vanwege de rustige landelijke ligging, de natuurlijke elementen die in de camping zijn verwerkt, de gastvrijheid en de sanitaire voorzieningen.

 

De winaar van deze verkiezing werd tijdens de Kampeer en Caravanbeurs in Utrecht door Henny Huisman bekend gemaakt. Voor deze verkiezing waren er door de kampeerders al een aantal campings genomineerd, welke in de afgelopen maanden werden bezocht door een mysteryguest, die de campings kritisch heeft beoordeeld.


 

De eigenaren van Op ‘t Kalkamp, Be en Geesje Hoiting, zijn uiteraard blij verrast met de toekenning van de prijs: “We zijn verbaasd en trots”, is de reactie van de verbaasde Geesje. “De verkiezing tot Camping van het Jaar is bijzonder, omdat de nominatie wordt bepaald door gasten die bij ons op de camping zijn geweest” vervolgt Be. “Het belangrijkste is dat onze klanten zich thuis voelen en zorgeloos kunnen genieten van een welverdiende vakantie”.

 

kampeerzaken.nl

kampeerzaken.nl

 

De familie Hoiting is achttien jaar geleden begonnen met een mini camping naast het akkerbouwbedrijf. “In 2004 zijn we door een reconstructie van de snelweg met de camping en de boerderij verhuist naar de huidige locatie. Naast de prachtige omgeving zorgt onze persoonlijke benadering van de gasten ervoor dat ze ons waarderen. Voor ons is dit de kroon op het werk!” aldus Hoiting.

 

Bekijk ook de virtuele rondleiding die wij onlangs van de camping hebben gemaakt!

 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl
Like dit artikel
Tweet dit artikel