Kampen weer bij de kampeerautovriendelijkste gemeenten

kampeerzaken.nlDe Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) organiseert al enige jaren de verkiezing van de "kampeerautovriendelijkste gemeente van het jaar", om gemeenten te stimuleren aantrekkelijke overnachtingsplekken voor kampeerauto’s aan te leggen.

 

De allereerste verkiezing, in 2007, werd gewonnen door de gemeente  Stadskanaal won met de camperplaats in Musselkanaal, de verkiezing van vorig jaar werd de overnachtingsplek aan het Burgemeester Berghuisplein in Kampen als beste beoordeeld vanwege de ligging en de faciliteiten die er zijn voor kampeerauto’s.


 

Ook dit jaar is Kampen weer van de partij, na de eerste rond zijn namelijk alleen nog de gemeenten Hulst, Kampen en De Heurne in de race om de titel.

 

Deze drie gemeenten zijn door camperliefhebbers gekozen uit een lijst van twaalf genomineerde gemeenten, die in Kampeerauto 3-2009 en via de website van de NKC bekend zijn gemaakt.

 

De verkiezing gaat nu de tweede fase in, waarbij iedereen via deze pagina zijn stem uit kan brengen en zo mede kan bepalen wie de winnaar van 2009 wordt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel