Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2006 nagenoeg volgeboekt

kampeerzaken.nlDe Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2006 in Utrecht is, met nog ruim vier maanden te gaan, nagenoeg volgeboekt. Inmiddels hebben 143 exposanten ruim 31.000 m² standruimte gereserveerd in het tentoonstellingscomplex van Jaarbeurs Utrecht. Gezien de opleving van de economie verwacht de organisatie veel van het komende evenement, dat als echte verkoopbeurs bekend staat.
 De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is de grootste kampeermanifestatie van de Benelux. Dankzij het grote succes van de drie voorgaande edities krijgt de beurs er dit jaar een extra, zevende beursdag bij. De data zijn van woensdag 18 oktober tot en met dinsdag 24 oktober 2006.
Alle grote aanbieders van de voorgaande edities zijn weer aanwezig. Primeurs op de beurs zijn o.a. het kampeerautomerk Laika en het caravan- en kampeerautomerk Travelsleeper.
Kampeerauto’s
De beursorganisatoren VNU Exhibitions Europe en de Nederlandse Vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie K.C.I. zien vooral vanuit de kampeerautobranche een fors groeiende vraag naar standruimte. Op de komende beurs krijgt de kampeerauto meer aandacht dan ooit tevoren en in 2007 zal het aanbod zich zeker nog verder uitbreiden binnen het beursconcept.
Kampeerbeleving
Dit jaar staat de Kampeerbeleving centraal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. De bezoekers kunnen voelen, zien en beleven hoe heerlijk kamperen is! De vorige editie trok 51.025 bezoekers.
Meer informatie: www.kampeercaravanjaarbeurs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel