Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015 in Franse sferen

kamperen frankrijk

Kampeerbeurs in Franse sferen

UTRECHT – Maar liefst 187 primeurs zijn er te zien op de komende editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dat is dus meer dan de moeite waard om de beurs, die plaats vindt van 7 tot en met 11 oktober, met een bezoekje te vereren.

Dit jaar staat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in het teken van kamperen in ‘La Douce France’ en kan de kampeerliefhebber zich al vanaf de entree in het populairste vakantieland van de Nederlander wanen: Frankrijk. Naast de nieuwste campers, caravans, vouwwagens en (voor)tenten staat de beurs bol van de activiteiten. Lekker nazomeren kan tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Samen nieuwe caravans kijken, wegdromen in de cabine van een glanzend gepoetste camper of gewoon een lekker dagje genieten in kampeersfeer: het kan allemaal tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. De 51ste editie van het kampeer-event staat bol van de inspirerende activiteiten. Van de SelfieRoute tot het informatieve KampeerTheater, van het BuscamperPlein tot de AppSquare met handige downloads voor de slimme vakantievierder. Bovendien zijn er leuke verrassingen voor de bezoekers zoals het paviljoen met gepimpte caravans en… tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen geliefden elkaar eeuwige (kampeer-)liefde verklaren met de unieke hangslotjesactie aan de Eiffeltoren die speciaal hiervoor is nagebouwd.

Acht extra redenen om naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te komen:

  • Op de Jaarbeurs staat de bezoeker oog-in-oog met 187 primeurs: caravans, vouwwagens, kampeerauto’s, voortenten én handige kampeeraccessoires die tot dan nog niet eerder te zien waren in Nederland.
  • Zélf proefrijden in een droomcamper, wie wil dat nou niet? Neem plaats op de bestuurdersstoel, laat de geur van de lederen bekleding op je inwerken en laat de koppeling langzaam omhoogkomen… De merken Adria, Niesmann + Bisschoff en Knaus komen met hun paradepaardjes naar Utrecht. Hop in the bus!
  • Pimp My Caravan. Op het ‘pimpplein’ ziet de liefhebber hoe je met een paar tientjes, een naaimachine en een béétje gevoel voor styling een tweedehands caravan omtovert tot een knus kampeerparadijs-op-wielen.
  • Ze zijn er echt: chauffeurs die met iets te veel te veel enthousiasme hun caravan per ongeluk in de heg op de camping stallen. Met de mini-cursus ‘manoeuvreren’ op het binnenterrein van de Jaarbeurs wordt file-steken makkelijk.
  • Nederlanders die zónder fiets op vakantie gaan zijn op één hand te tellen. Rustig toeren langs een mooi meer, een stokbroodje halen bij de campingsuper of juist alles geven op de berghellingen. Op het fietsparcours kan men de nieuwste fietsen, waaronder ook e-bikes, zelf uitproberen.
  • Wie de allerleukste Selfie maakt op KCJ wordt beloond met een leuke prijs.
  • Steeds meer Nederlanders ontdekken de perfecte vakantie met de buscamper. Op het BuscamperPlein kan de geïnteresseerde de voor- en nadelen van meerdere buscampers met elkaar vergelijken. Buscampers van de merken Adria, Globecar, Knaus, Pössl, Sun Living, Volkswagen, Weinsberg en Westfalia staan hier overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast kan de bezoeker een proefritje maken. Nieuw dit jaar is het Hal(f) 12 Prijzenfestival. Dagelijks worden er om half 12, in hal 12, op het BuscamperPlein, prijzen weggegeven. Iedere dag is er een hoofdprijs: de deelnemende merken van het Buscamperplein geven elke dag een vakantie met een buscamper weg.
  • Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt op de AppSquare een aantal handige, nieuwe kampeerapps gepresenteerd. De apps zijn ook zelf te testen.

Ga voor meer informatie over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, activiteiten en een overzicht van de deelnemers naar www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel