Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Caravans kijken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

UTRECHT – Morgenochtend gaan de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht open voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015. Kampeerliefhebbers kunnen er ongeveer 150 caravans, meer dan 200 campers en zo’n 25 verschillende vouwwagens en tenttrailers bewonderen.

Uiteraard zijn er ook talloze handige accessoires te zien en is er ook heel veel informatie over campings in binnen- en buitenland te vinden. Onder al die voertuigen zijn maar liefst 187 primeurs te zien. Bovendien staat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die plaats vindt van 7 tot en met 11 oktober, in het teken van kamperen in Frankrijk.

Kamperen in ‘La Douce France’ is nog steeds het summum voor de meeste Nederlandse kampeerders. De kampeerliefhebbers zullen zich daarom al vanaf de ingang van de Jaarbeurs in Franse sferen wanen. Uiteraard hebben zij daarbij alle gelegenheid om de nieuwste campers, caravans, vouwwagens en (voor)tenten te bewonderen.

Het leuke van zo’n beurs is dat je weer even lekker in de vakantiestemming komt. Door het rondslenteren in de sfeervolle beurshallen, samen kijkend naar de nieuwe kampeermiddelen, een praatje makend op één van de vele stand van de campingeigenaren of door even weg te dromen in de cabine van een splinternieuwe camper, genietend van de geur van ‘nieuw’ en leer.

Op de 51e editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn ook een heleboel activiteiten. Zo is er een informatief KampeerTheater en een SelfieRoute, een compleet BuscamperPlein en een AppSquare waar je allerlei handige downloads kunt vinden. Er is ook een ‘pimpplein’ waar wordt gedemonstreerd hoe je met een paar tientjes, een naaimachine, wat handigheid en een beetje gevoel voor styling een tweedehands caravan om kunt toveren tot een gezellig en knus kampeerparadijs-op-wielen.

Verder is er een met de mini-cursus ‘manoeuvreren’ op het binnenterrein van de Jaarbeurs en een fietsparcours waar je de nieuwste fietsen, waaronder ook e-bikes, zelf uit kunt proberen.

Kortom, ook de 51e editie van deze kampeerbeurs is absoluut een bezoekje waard. Meer informatie: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Foto: © Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Like dit artikel
Tweet dit artikel