Kampeer & Caravan Jaarbeurs: Janine is winnaar van verkiezing Winnaar Pimpplein

kekkamperen-tempo-matador

Janine wint de verkiezing van hete mooist gepimpte kampeermiddel

UTRECHT – Een onderwerp dat tegenwoordig helemaal hot is, is het opknappen en pimpen van oude caravans en campers. Er zijn een heleboel mensen die de charme van zo’n oud kampeermiddel heel erg waarderen en er een ware hobby van hebben gemaakt om zo’n oudje helemaal op te knappen en nóg leuker te maken.

Ook de Kampeer en Caravan jaarbeurs besteedt veel aandacht aan dit onderwerp. Sinds vorig jaar is er op de beurs dan ook een Pimpplein. Daar staan allerlei gepimpte caravans en campers tentoongesteld. De eigenaren daarvan kunnen je voorzien van alle benodigde informatie. Ook zijn er een aantal mini-workshops ‘pimpen’ waar de bezoekers aan mee kunnen doen.

Maar je kon als bezoeker op het Plimplein ook stemmen op de mooiste gepimpte caravan of camper. Dit jaar ging de titel voor de mooiste gepimpte camper of caravan naar Janine Steenhuizen van KEKKamperen. Zij kreeg de meeste stemmen met haar prachtige camper, een Tempo Matador uit 1964.

Janine heeft (samen met Jeroen) zo’n vijf jaar geklust aan haar camper. Hier kun je daar meer over lezen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de wagen dan ook erg in de smaak viel bij veel bezoekers van het Pimpplein. Het opknappen van haar kampeerwagen was voor Janine ook de reden om te beginnen met www.KEKkamperen.nl. Zij vond namelijk dat er geen webshops waren waar je vrolijk gekleurde spullen kon kopen voor tijdens het kamperen. Janine ging niet alleen met de titel naar huis. Ze kreeg ook een Cosi Fire, die door Gimeg ter beschikking is gesteld.

Foto: Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Like dit artikel
Tweet dit artikel