Kampeer & Caravan Jaarbeurs op zoek naar start-ups voor nieuwe contest

KCJ Start-up Contest

Kampeer & Caravan Jaarbeurs zoekt start-ups voor nieuwe contest

UTRECHT – Er wordt rond de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017 een Start-up contest georganiseerd. De organisatie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is daarom op zoek naar start-ups met innovatieve producten in de kampeerbranche voor dit nieuwe initiatief.

De winnaar van deze contest is tussen 11 en 15 oktober te zien op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht en kan dus genieten van de maximale exposure bij de juiste doelgroep.

Slimme, handige en technische kampeeroplossingen

Kampeerders, en dus ook de bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, zijn altijd op zoek naar handige dingen voor onderweg. Daarom is de innovatieroute over de beursvloer ook zo populair. Voor net beginnende bedrijven is zo’n beursdeelname helaas vaak te duur. Daar is simpelweg geen budget voor. Daarom is er deze editie de KCJ Start-up Contest.

Inschrijving geopend

Start-ups kunnen zich tot en met zondag 18 juni inschrijven en hun product pitchen in een korte video. Via de Kampeer & Caravan Jaarbeurs website en Facebookpagina kan er vervolgens gestemd worden door onze bezoekers. Dit zijn ervaren kampeerders die precies weten wat hot en happening is in de wereld van het kamperen. Kijk voor alle voorwaarden en om in te schrijven op: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/startup

Vakjury

De uitkomst van de consumenten wordt gecombineerd met uitkomst van de vakjury. Met daarin voorzitter van de branchevereniging Kampeer en Caravan Industrie Leo Diepemaat, hoofdredacteur Kampeer & Caravan Kampioen van de ANWB Matthijs de Winter, brandmanager Kampeer & Caravan Jaarbeurs Judith Röling en journalist en trendwatcher kamperen Dick-William Harinck. De winnaar krijgt gratis 30 m2 op een A-locatie op de beurs en promotie via alle kanalen van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. De winnaar van de contest wordt op 14 augustus bekendgemaakt.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Wie lekker wil snuffelen tussen de nieuwste modellen campers, caravans, vouwwagens en (voor)tenten, kan terecht op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017. Deze is van 11 tot en met 15 oktober 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel