Kampeer & Caravan Jaarbeurs richt zich meer op nieuwe kampeerders

Kampeer & Caravan Jaarbeurs Utrecht

Een impressie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015

UTRECHT – Van 12 tot en met 16 oktober opent de Koninklijke Jaarbeurs weer de deuren voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Kampeerliefhebbers kunnen zich gedurende die dagen weer vergapen aan de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens, (voor)tenten en allerhande kampeerspullen.

Daarnaast zal de beurs ook uitgebreid aandacht schenken aan mensen die nog niet kamperen, of nog niet zo vaak gekampeerd hebben, en voor het eerst met hun eigen kampeerspulletjes op pad willen gaan.

Daarom zal er op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs  2016 meer aandacht zijn voor tenten, vouwwagens en het opknappen van oude caravans. Op het Pimpplein kun je bijvoorbeeld uitgebreid zien hoe oude caravans een nieuw leven wordt ingeblazen. Ook zullen er op de beurs partijen aanwezig zijn die gespecialiseerd zijn in het omtoveren van bestelbusjes tot ware kampeerparadijsjes op wielen. Verder kunnen de bezoekers deelnemen aan clinics en workshops in het KampeerTheater.

Voor wie met de kinderen op vakantie gaat, kan kijken naar de vele handige kampeergadgets en -accessoires. Kampeerliefhebbers die er nog niet aan toe zijn om met hun eigen kampeeruitrusting op vakantie te gaan, kunnen zich uitgebreid laten informeren op het gebied van huurcaravans en -campers. Wie dat juist wél wil, kan middels een proefrit rond het Jaarbeurscomplex kijken hoe het rijden met een camper bevalt.

Foto: © Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Like dit artikel
Tweet dit artikel