Niet alleen caravans en campers op beurs Hardenberg

kampeerzaken.nlVan 16 t/m 18 februari 2007 vindt in de Evenementenhal Hardenberg de Caravan en Kampeerautobeurs 2007 plaats. In tegenstelling tot wat de naam misschien doet vermoeden is deze beurs ook interessant voor vouwwagenliefhebbers.
Zo zijn de gerenommeerde vouwwagenspecialisten Comanche Vouwwagens te Vriezenveen en Bravo Vouwwagen Center te Ommen aanwezig en presenteren gedurende de Caravan en Kampeerautobeurs 2007 diverse nieuwe modellen vouwwagens en tentrailers. Daarnaast komen de motorliefhebbers ook aan bod: vouwwagens voor achter de motor worden namelijk ook op de beurs vertegenwoordigd. De bezoekers worden dus weer geheel op de hoogte gesteld van wat er op de markt aanwezig is.
 Naast caravans, campers en vouwwagens zal tijdens deze beurs ook van alles op het gebied van kamperen te vinden zijn. Hierbij kan aan onder andere de volgende producten en diensten gedacht worden: campingserviezen, satellieten, diefstalbeveiliging, (tuin)meubelen, barbecues, toeristische informatie, campings enzovoort.
Kortom: de ideale beurs voor u als bezoeker om op de hoogte te blijven van alle noviteiten in de kampeerwereld.
De openingstijden van de beurs op 16, 17 en 18 februari 2007 zijn:
vrijdag16 februari 10.00 – 17.00 uur
zaterdag 17 februari 10.00 – 17.00 uur
zondag 18 februari 10.00 – 17.00 uur
Meer info op www.evenementenhal.net

Like dit artikel
Tweet dit artikel