Kampeer Informatie Dagen bij Erica Recreatie in Zeist

Combi-Camp vouwwagens

Erica Recreatie verkoopt ondermeer Combi-Camp

ZEIST – Op 14, 15 en 16 maart organiseert Erica Recreatie in Zeist de 33ste editie van de Kampeer Informatie Dagen. De kampeerspecialist van Midden-Nederland viert bovendien het vijftigjarig bestaan.

Komend weekend is er bij Erica Recreatie in Zeist van alles te ontdekken. De echte kampeerliefhebber kan zijn hart ophalen in de kampeershop die is vernieuwd ter ere van het vijftigjarig bestaan van Erica Recreatie. Om het jubileum te vieren heeft Erica Recreatie verschillende aanbiedingen op kampeeraccessoires bedacht, die alleen gelden tijdens de Kampeer Informatie Dagen.

Verder kun je komend weekend profiteren van tal van aanbiedingen op caravans, vouwwagens en (voor)tenten en artikelen in de speciale outletstore. Op het voorterrein van de kampeerspecialist staat een grote tent waar je je kunt laten informeren over de handigste kampeersnufjes.

Heb je je kampeeruitrusting al compleet, maar ben je nog wel op zoek naar de kampeerbestemming van je dromen? Dan kun je terecht op het infoplein. Er zijn meer dan twintig campings en vakantieparken uit binnen- en buitenland naar Zeist gehaald. Ideaal dus om je bestemming voor het aankomende kampeerseizoen te kiezen of allicht de inspiratie op te doen voor een perfecte kampeerbestemming.

50 jaar Erica Recreatie Zeist

Erica Recreatie bestaat dit jaar 50 jaar. Slager Harry van der Schoot startte zijn caravanbedrijf op 1 april 1964 en noemde het Erica, naar het heidebloempje. Hij vond het een korte, maar krachtige handelsnaam, die lekker in het gehoor ligt. Omdat natuur en kamperen veel met elkaar te maken hebben, vond hij Erica bijzonder goed gekozen.

Het bedrijf van Van der Schoot stond er niet van de ene op de andere dag. Stapje voor stapje werd er gebouwd en uitgebreid. Vandaag de dag staat de derde generatie aan het roer en beslaat Erica Recreatie 5.000m2 showroom, ruim 2.000 m2 showterrein, een kampeershop én een grote, moderne werkplaats voor onderhoud en schadeherstel.

Het jubileum wordt nog het hele jaar gevierd met tal van acties en aanbiedingen op kampeerartikelen, outletartikelen, caravans, vouwwagens, voortenten, kampeer- en bijzettenten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel