Erica Kampeer en Informatie Dagen, Zeist

kampeerzaken.nlDe 31e editie van de Kampeer en Informatie Dagen van Erica Recreatie staat weer voor de deur.

Komend weekend van vrijdag 16 t/m zondag 18 maart is Erica Recreatie te Zeist weer omgetoverd tot een waar kampeerparadijs waar het allerlaatste nieuws op het gebied van kamperen met zowel tent, vouwwagen als caravan wordt getoond.


 

Compleet aanbod
Tijdens de Kampeer en Informatie Dagen treft men een groot en compleet aanbod in het kampeercentrum met bijbehorende grote kampeersupermarkt en een outdoorshop.
Naast het buitenterrein waar de occasions staan opgesteld omvat de 31e editie een caravanshowroom met topmerken (Burstner, Dethleffs, Eriba en Hymer), de vouwwagens afdeling (Aart Kok, Camp-Let,Combi-Camp en Trigano) en natuurlijk een tentenafdeling. Dit alles onder begeleiding van een team van specialisten, die van komend weekend een succes gaan maken.

Kampeersfeer
Het complete karakter van de Kampeer en Informatie Dagen wordt bevestigd door de aanwezigheid van zo’n 40 fabrikanten, leveranciers, kampeerbedrijven en toeristische organisaties, die met een eigen (informatie) stand op het festijn aanwezig zijn. Dit jaar heeft Erica Recreatie gekozen voor geheel vernieuwd concept met 250m² extra shopruimte, een evenemententent en een uitgebreide technische afdeling.

 

"De Kampeer en Informatie Dagen zijn ideaal om weer helemaal in de kampeersfeer te komen", aldus Erica Recreatie, en "De zon begint aan kracht te winnen, de eerste krokussen steken een kopje boven de grond en lammetjes springen dartelend door de wei. Kortom, de lente staat weer voor de deur. En waar beleef je die beter dan op de camping". 

Op de Kampeer en Informatie Dagen is ook het nodige voordeel te behalen in de vorm van aanbiedingen of aantrekkelijke kortingen die tot 40 % kunnen oplopen. Elke bezoeker doet gratis mee aan de “TOMBOLA”, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Alle reden om een bezoekje te brengen dus.

Openingstijden en adres:
De openingstijden van de 31e Kampeer Informatiedagen zijn vrijdag 16 t/m zondag 18 maart van 10.00 – 17.00 uur.
Plaats: Erica Recreatie B.V. Zeist, Aalscholverlaan 5, Bedrijvenpark Zeist-West.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel