Kampeer & Outdoor: nieuwe opzet kampeerbeurzen Evenementenhal

Kampeer & Outdoor Evenementenhal

Kampeer & Outdoor: nieuwe opzet kampeerbeurzen Evenementenhal

De afgelopen jaren organiseerde de Evenementenhal diverse kampeerbeurzen in onder anderen Venray, Hardenberg en Gorinchem. De beursorganisatie meldt dat deze beurzen een nieuwe opzet gaan krijgen.

Deze beurzen vinden dit voorjaar alleen plaats in Gorinchem en Hardenberg. Zowel in Gorinchem, waar de beurs voorheen Camper & Kampeer heette, als in Hardenberg waar de beurs Kampeer & Vrije Tijd heette gaan de beurzen verder onder de naam Kampeer & Outdoor.

Kampeer & Outdoor

De nieuwe opzet, inclusief nieuwe huisstijl en een vernieuwd exposantenveld zorgt ervoor dat de beurzen zich niet alleen op campers en kamperen richten, maar ook op outdoor in de breedste zin van het woord. Daarbij moet men dus niet vooral aan buitenkeukens en dergelijke denken, maar ook aan  het steeds populairder wordende backpacking en hiking.

Nieuw concept

Kamperen & Outdoor wil de bezoeker alles bieden op het gebied van kamperen en buitenleven. Organisator Joanne Hoogeveen: “Of je nu op reis gaat met een camper, met een rugzak en een tent de wildernis in, of met het gezin op de camping staat. Dit moet het event zijn waar ‘de buitenmens’ niet omheen kan. Zowel de onervaren ‘travel rookie’ als de doorgewinterde kampeerder, backpacker of outdoor-liefhebber moet op dit event z’n hart ophalen.”

Het concept is vernieuwd omdat de organisatie hiermee hoopt ook een jongere en nieuwe doelgroep aan te spreken. Om het event zo compleet mogelijk te maken, zijn er naast vele standhouders ook activiteiten te doen. “Er zijn demonstraties, presentaties, workshops en activiteiten. Hierdoor is het niet alleen kijken, maar vooral ook doen en beleven”, aldus Hoogeveen.

Data Kamperen & Outdoor 2018

Kamperen & Outdoor Gorinchem vindt plaats op 9, 10 en 11 februari in Evenementenhal Gorinchem,  Kamperen & Outdoor Hardenberg vindt plaats op 23, 24 en 25 februari in Evenementenhal Hardenberg. Beide beurzen zijn dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangskaarten zijn zowel online als aan de kassa te koop, online zijn ze te bestellen vanaf 4 euro. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie: www.kampeer-en-outdoor.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel