Kampeerrondreizen langs Adriatische kust

kampeerzaken.nlEen Fly & Drive of reis per eigen auto naar de Adriatische kust en overnacht op de een topcamping; dat is een van de nieuwe avontuurlijke hoogtepunten uit het reisaanbod van Keycamp voor deze zomer. Ideaal voor ondernemende stellen die op zoek zijn naar een ontdekkingsvakantie in deze prachtige ongerepte en zonnige streek. Lekkere wijn in Kroatië, heerlijk eten in Italië, frisse lucht en een overweldigende natuur bij het ontwaken op één prima camping. Kortom, dé ingrediënten voor een heerlijke vakantie.
 De Adriatische kust is weer helemaal in deze zomer; ook bij Keycamp Holidays, een campingreisorganisatie die het buitenleven zoveel mogelijk combineert met de luxe van thuis. Keycamp biedt een viertal campings aan in deze streek, één in Caorle (IT), twee in Cavallino (IT) en één in Porec (KR).
Deze campings vormen een prima uitvalsbasis voor een rondreis langs de Adriatische kust. Allemaal op uitstekende locaties en goed onderling bereikbaar Er is gekozen voor dit gebied aan de Adriatische zee omdat er in deze landen nog volop ruimte is, een geweldige natuur, een prachtige cultuur én uitstekende campings.
De reis naar de Adriatische kust kan per eigen auto óf de vakantieganger kan eerst vliegen naar Noord-Italië en op de luchthaven een auto huren. De rest van de reis kunt u helemaal zelf inplannen, een kampeervakantie op maat dus. De campings zijn allemaal voorzien van zwembaden, restaurants en natuurlijk van ruim opgezette luxe overnachtingsfaciliteiten. Zo zijn er comfortabel ingerichte stacaravans beschikbaar en volledig ingerichte bungalowtenten.
Zie www.keycamp.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel