Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2005, Utrecht

kampeerzaken.nlDe jaarlijkse Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht is een paradijs voor zowel de beginnende als doorgewinterde kampeerder. U kunt hier op bijna 53.000 m2 de nieuwste tenten, vouwwagens, tenttrailers, toercaravans, campers, kampeerauto’s en ook stacaravans bewonderen.
Bovendien ziet u de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van accessoires voor uw caravan, camper, vouwwagen of tent.

 Grootste kampeer- en caravanbeurs
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is de unieke en grootste kampeer- en caravanbeurs voor consumenten in Nederland. Vanaf de eerste editie in september 2003 trekt dit populaire evenement in Utrecht jaarlijks meer belangstelling, getuige de maar liefst ca. 53.000 kampeer- en caravanliefhebbers die vorig jaar september de beurs bezocht hebben. Dit betekende een forse stijging (10%) ten opzichte van de voorgaande editie!!
Oriëntatie op kampeervakantie
Op de beurs vindt u kampeermiddelen en accessoires van nagenoeg alle fabrikanten en importeurs. Speciale aandacht is er voor noviteiten in kampeerland. U treft op de beurs niet alleen de nieuwste modellen aan maar kunt u tevens de laatste trends in de branche bewonderen. Natuurlijk zijn er specialisten en dealers aanwezig die u uitgebreid kunnen informeren onder het genot van een kopje koffie.
Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staan niet alleen de kampeermiddelen in het “zonnetje” maar is er ook veel aandacht voor accessoires. Van caravanmover tot vouwfiets, van koelkast tot vloerverwarming: u vindt het allemaal op de beurs! Bovendien is een flink aantal kampeerreisorganisaties en campings vertegenwoordigd. Dit jaar zal door de organisatie volop aandacht worden gegeven aan de vergroting van het tentenaanbod.
Demonstraties en tips
Vanzelfsprekend kunt u op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, een kijkje in de kampeermiddelen nemen. U ziet de visie van de verschillende merken op interieur en indeling. Bovendien wordt de beurs omlijst met een grote diversiteit aan presentaties en activiteiten op de beursvloer en op de buitenterreinen van de Jaarbeurs in Utrecht.
12 t/m 17 oktober 2005
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs, tot dusverre gehouden in september, vindt dit jaar van 12 tot en met 17 oktober plaats. Met deze nieuwe beursperiode wordt een verdere groei van het aantal merken en bezoekers verwacht.
De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur. Hiermee gaat de beurs een uur eerder open dan vorige jaren.
Online toegangskaarten bestellen
U kunt uw toegangskaarten online bestelen vanaf de website, www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl. Houdt u er rekening mee dat deze website alleen goed werkt onder Windows/Internet Explorer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel