Kampeer Totaal in Hardenberg

Op de consumentenbeurs Kampeer Totaal van 22 t/m 24 februari 2013 kun je diverse exposanten bezichtigen met onder andere tour- en stacaravans en campers. Ook kun je je laten informeren over diverse campings in  binnen- en buitenland.

 

kampeerzaken.nlMaar ook voor onderdelen en accessoires op het gebied van kamperen ben je op de juiste plaats. Laat je kampeervakantie beginnen met voorpret! Wil je alvast bekijken wat je vakantiebestemming dit jaar gaat worden? Mis dan de Campingstraat niet! Campings uit binnen- en buitenland staan voor je klaar om je te informeren over alle mooie plekken.
 

Combineer een beursbezoek met een camperovernachting!
Wat is er nu leuker om na de beurs gezellig met andere camperaars na te kletsen over die mooie camper of noviteit die je op de beurs hebt zien staan. Speciaal voor de camperaars is er de mogelijkheid om tijdens Kampeer Totaal Hardenberg gratis te overnachten. Er wordt een stuk op de parkeerplaats afgezet. Verder zijn er geen voorzieningen aanwezig. Je kunt je hiervoor aanmelden via het volgende adres: marloeskemink@evenementenhal.nl
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel