Kampeeraccessoires van De Waard Tenten

De Waard kampeerspullen

Steeds meer accessoires bij De Waard

HEERDE – Naast de bij iedere kampeerder bekende tenten heeft De Waard sinds een tijdje ook de nodige kampeeraccessoires in het assortiment opgenomen.

Dat assortiment is dit voorjaar aanzienlijk uitgebreid zodat De Waard nu ook het nodige te bieden heeft op het gebied van zitten, slapen en eten.Uiteraard heeft De Waard ervoor gezorgd dat deze accessoires qua styling bij de tenten uit het programma passen en dat ze ook qua maatvoering en functionaliteit bij de tenten passen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ze ook bij andere merken tenten of caravans en campers gebruikt kunnen worden.

Tafels

dewaard-tafelsDe Waard heeft 2 tafels in het programma opgenomen. Het blad van beide modellen is van bamboe voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien is het licht van gewicht.

Het stabiele, lichtgewicht onderstel van de tafels is uiteraard geheel inklapbaar zodat makkelijk in de auto of bagagewagen passen. De Roer heeft een blad van 80 x 50 cm, de Gouwe is een maatje groter en heeft een blad van 110 x 70 cm.

Stoelen

De Waard campingstoelWat betreft de stoelen biedt De Waard 2 nieuwe modellen, de Munte en de Vecht. Beide zijn zogenaamde standenstoelen. Lichtgewicht, verstelbaar en klein in te klappen. De Munte is het kleinste model, deze is in 3 standen verstelbaar en leverbaar in grijs en grijs met zwart.

De Vecht (foto) heeft een hogere rugleuning, welke in 6 standen te verstellen is. Er is keus uit 3 kleuren: grijs, grijs met zwart en grijs met rood. Optioneel is een voetenbank verkrijgbaar.

Slaapzak

De Waard slaapzakOok aan het slaapcomfort wordt gedacht. De slaapzak Alblas is nieuw in de collectie van De Waard Tenten. Er is keus uit de standaard Alblas slaapzak en de Alblas XL. De afmetingen bedragen 210 x 85 en 220 x 100 cm zodat er voor iedereen een passend slaapzak is.

De slaapzakken zijn vervaardigd uit katoen met een Isocraft vulling. De comforttemperatuur is 5 graden.

Slaapmatten

De Waard slaapmatOnder die slaapzakken horen natuurlijk ook slaapmatten. Nieuw bij De Waard zijn de Linde en de Linde Duo. Het zijn zogenaamde self inflating matten. De bovenzijde is voorzien van een unieke stretch boventijk dat samen met de vulling van geperforeerd schuim zorgt voor een optimale verspreiding van het lichaamsgewicht. Ze zijn zeer compact op te vouwen.

De Linde meet 198 x 77 cm, de Linde Duo is 198 x 132 cm. De Linde Duo is 10 cm dik, bij de gewone Linde kun je kiezen uit diktes van 7,5 en 10 cm. Optionele is er ook een opblaaskussen verkrijgbaar om deze mat helemaal compleet te maken.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel