Kampeeractiedagen Caravan Centrum De Heuvelrug in Leersum

Knaus Südwind Exclusive

Caravan Centrum De Heuvelrug is al 36 jaar dealer van Knaus

LEERSUM – Op 28 en 29 maart 2014 organiseert Caravan Centrum De Heuvelrug in Leersum de Kampeeractiedagen: een weekend vol acties en aanbiedingen voor (vroege) kampeerliefhebbers. 

Caravan Centrum De Heuvelrug ligt in een bosrijke omgeving met veel campings. Bij het Leersumse caravanbedrijf staat het kampeerseizoen dan ook min of meer letterlijk voor de deur. “Binnen een straal van 15 kilometer zijn er zo’n 35 campings te vinden”, vertelt Georgette van Delden, eigenaar van  Caravan Centrum De Heuvelrug, “variërend van mini-campings en kleinschalige boerderijcampings tot echt forse kampeerterreinen.”

Frisse start van het kampeerseizoen

Daarom verwacht Van Delden dit weekend de eerste seizoensgasten alweer. “Vaak te herkennen aan hun boodschappenlijstje met spullen die ze willen vervangen om het nieuwe seizoen weer fris te kunnen beginnen.” Bij de vakantiekampeerders ziet Van Delden iets heel anders. “Zij vinden het leuk om tijdens hun vakantie een kampeerwinkel in te stappen en lekker rond te neuzen. Ze zijn in de vakantiestemming en dan blijft er altijd wel een handig kampeeraccessoire aan hun vingers kleven.”

Onderhoudsbeurt met schoonmaakemmer

Om de opening van het kampeerseizoen kracht bij te zetten, heeft Caravan Centrum De Heuvelrug komend weekend verschillende acties in petto. Bij aankoop van een nieuwe Knaus Caravan geeft Caravan Centrum De Heuvelrug een uitgebreid accessoirepakket weg. En bij een onderhoudsbeurt van de caravan in mei of juni krijg je een schoonmaakemmer gevuld met schoonmaakproducten cadeau.

Startende kampeerder

Aankomend weekend zijn er ook tenten te bezichtigen. “Dat is een nieuwe trend”, ziet van Delden. “Niet zozeer voor mensen die al een caravan hebben – zij doen geen stapje terug – maar juist onder jongere mensen. Wie voorheen langere, verre reizen maakte, zoekt het (nog) niet in een caravan, maar gaat eerst over op tentkamperen. Voor deze startende kampeerder voeren wij het merk Easycamp, een outdoormerk dat zich echt richt op deze groep.

Barbecueën

Wat is er aankomend weekend nog meer te doen? “Het wordt heerlijk weer, zeggen ze, dus gaan we de barbecue aansteken”, aldus Van Delden. “De mensen mogen komen proeven wat voor lekkers je op de barbecue van Outdoorchef kunt klaarmaken.” Kijk voor meer acties op de site van Caravan Centrum De Heuvelrug.

Accessoires en montage

Caravan Centrum De Heuvelrug is al 36 jaar gevestigd in het Utrechtse Leersum. Sinds de start voert het bedrijf het caravanmerk Knaus. Naast verkoop is het bedrijf actief in onderhoud. Ook voor accessoires, montage en advies kun je bij Caravan Centrum De Heuvelrug terecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel