Bezoekers Kampeer en Caravan Jaarbeurs kiezen kampeerauto

kampeerzaken.nlDe bezoekers aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die van 16 t/m 22 oktober 2008 plats vindt in de Jaarbeurs te Utrecht kunnen hun eigen stem inbrengen voor de verkiezing voor de "Kampeerauto van het Jaar".
Deze jaarlijks terugkerende verkiezing is een initiatief van de Kampeer en Caravan Industrie (KCI), de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Vorig jaar werd de Adriatik Coral Compact S590SP door het publiek gekozen tot "Kampeerauto van het Jaar".
 Alle merken nieuwe kampeerauto’s die op beurs worden gepresenteerd dingen mee naar de titel. Het is een echte publieksprijs want de beursbezoekers vormen immers de jury.
De exposanten mogen één model nomineren dat op de beurs herkenbaar is aan een grote sticker. In de kampeerauto’s liggen de stemformulieren gereed.
Belangrijkste criteria bij de jurering zijn het uiterlijk van de kampeerauto, de inrichting, de prijs-kwaliteit verhouding en de styling van het interieur. Technische aspecten wegen niet mee in de beoordeling.
Alle inzenders krijgen een leuke attentie en maken kans op een week of een weekend gratis camperhuur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel