Kampeerauto van het Jaar 2008

kampeerzaken.nlDe Kampeer & Caravan Jaarbeurs en de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) organiseren ook dit jaar weer de verkiezing ‘Kampeerauto van het Jaar’. Alle kampeerauto’s die op de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 16 t/m 22 oktober in Utrecht staan, dingen mee naar de titel ‘Kampeerauto van het Jaar 2008’.
De bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen hun stem uitbrengen op hun eigen favoriet, waarmee de verkiezing een echte publieksprijs is. De campers worden derhalve alleen beoordeeld op gebruiksgemak, inrichting en styling, maar niet op techniek. Men kan van de bezoekers immers niet verwachten dat zij bij alle campers een vakkundige blik onder de motorkap werpen.
 De stemmen dienen tijdens de beurs op de stand van de NKC te worden ingeleverd. Alleen persoonlijk ingevulde formulieren tellen mee, er is slechts 1 stem per bezoeker toegestaan. Iedere bezoeker ontvangt bij inlevering van zijn/haar ingevulde stemformulier niet alleen een leuk presentje, maar kan ook nog wat winnen.
Het winnende merk stelt namelijk voor enkele dagen een kampeerauto ter beschikking. Uit alle ingezonden stemmen op het winnende model, wordt een winnaar gekozen.
De genomineerden worden vanaf 15 september op de site van de NKC (www.nkc.nl) bekend gemaakt.
De winnaar van de ‘Kampeerauto van het Jaar 2007’ was overigens de Adriatik Coral Compact.

Like dit artikel
Tweet dit artikel