Kampeerbelevenis 2016

Kampeerbelevenis voorjaar 2016

Kampeerbelevenis Zuid-Holland en Noord-Holland

HEERHUGOWAARD – De Kampeerbelevenis evenementen zijn in de 7 jaar van hun bestaan uitgegroeid tot volwaardige kampeerbeurzen. In tegenstelling tot de gebruikelijke kampeerbeurzen vinden de beurzen van Kampeerbelevenis altijd plaats in en rond het pand van een grote kampeerzaak.

In de weekends van 5 en 6 maart en 12 en 13 maart vinden alweer de volgende edities van Kampeerbelevenis plaats.

Het gaat dan om Kampeerbelevenis Zuid-Holland, welke in het eerstgenoemde weekend plaats vindt en wordt gehouden bij Campolife in Heinenoord. De week daarna is het de beurt aan Kampeerbelevenis Noord-Holland, die op de Caravanboulevard in Heerhugowaard plaats zal vinden.

Bij beide evenementen staat de kampeerliefhebber uiteraard centraal. Voor hen biedt Kampeerbelevenis tal van activiteiten, workshops en demonstraties in de nieuwste innovaties, trends en ontwikkelingen op het gebied van vakantiebesteding in binnen- en buitenland en de hierbij behorende kampeermiddelen. Ieder jaar is er nóg meer te zien, te voelen en te beleven zijn. Dat maakt Kampeerbelevenis tot een prachtige gelegenheid om de volgende kampeervakantie uit te stippelen.

Meer informatie kun je vinden op www.kampeerbelevenis.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel