Kampeer Belevenis Noord-Brabant 2012

kampeerzaken.nlOok dit jaar staat het eerste weekend van november in het teken van de Kampeer Belevenis Noord-Brabant. De eerste editie, toen dit evenement voor het eerst in Bergeijk werd georganiseerd, was een groot succes en trok maar liefst 7500 bezoekers.

 

Waar bekende landelijkse beurzen niet altijd in zijn geslaagd is Kampeer Belevenis Noord-Brabant wel gelukt; de gehele top 10 caravanmerken zal namelijk zijn vertegenwoordigd. Daarnaast zullen er tal van campings, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen hun opwachting maken.


 

Naast veel informatie is er ook volop ruimte voor inspiratie en demonstraties. Kampeer Belevenis Noord-Brabant 2012 moet vooral een ongedwongen en gezellige uitje zijn voor jong en oud en uiteraard zijn de entree en de parkeergelegenheid gratis.

Caravanmerken

Op de Kampeer Belevenis Noord-Brabant treft u dit jaar de volledige top 10 caravan merken, dus wie geïnteresseerd is in een Adria, Burstner, Dethleffs, Eriba, Fendt, Hobby, Knaus, LMC, Sprite, TEC of Wilk caravan wordt zeker niet teleurgesteld. Ook het voor de tweede keer tot ‘Caravanbedrijf van het jaar’ uitgeroepen Van Eijk uit Hapert zal aanwezig zijn op de Kampeer Belevenis Noord-Brabant 2012.

Voortenten en luifels

Ook kunt er terecht voor een voortent en/of luifel. Er is volop keuze uit merken als Unico, Isabella, Ventura, Starcamp, Brand en Dorema. Het merk Unico zal met het gehele assortiment vertegenwoordigd zijn. Deze producent van de bekende boogstok voortenten werd meerdere malen uitgeroepen als test winnaar door de ANWB.

Stacaravans en chalets

Om het plaatje vervolgens helemaal compleet te maken, zijn er uiteraard ook stacaravans en chalets vertegenwoordigd op de Kampeer Belevenis. Linberg, een stacaravan- en chalet specialist uit Hulten, komt met een geheel nieuwe lijn.

Campers (ook verhuur)

Overweegt u een kampeerauto aan te schaffen of te huren? Dan treft u op de Kampeer Belevenis Noord-Brabant een gevarieerd aanbod met merken als Carado, Hymer, Pla, Weinsberg en Buscamperbouw Nedu.

Tenten

Kampeer Belevenis Noord-Brabant 2012 biedt u ook de mogelijkheid rustig te orienteren op het gebied van kampeertenten. Er is reeds een groot deel van de collectie 2013 binnen, onder andere van de merken Baco, Falco, Cabanon, Bardani, BaseCamp en Outwell. Ook een bezoek aan de kampeer outlet is ook de moeite meer dan waard, voornamelijk voor diegene die op zoek is naar een leuk campingkoopje.

Waar en wanneer

kampeerzaken.nlKampeer Belevenis Noord-Brabant 2012 vindt plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 november in de hallen en het buitenterrein van Bax Totaalrecreatie, Loo 22 in Bergeijk. Het evenement is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Entree en parkeren zijn gratis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel