Kampeerbelevenis Brabant 2019 gaat volgende maand van start

Kampeerbelevenis Brabant 2019

Kampeerbelevenis Brabant 2019

Kampeerbelevenis Brabant is een kampeerevenement dat al diverse jaren ‘in house’ bij een select aantal grote kampeerbedrijven wordt georganiseerd. We hebben het even uitgezocht: de eerste editie van Kampeerbelevenis vond al in 2010 plaats.

De eerstvolgende editie van KampeerBelevenis wordt gehouden in het Brabantse Bergeijk, waar Bax Recreatie de gastheer van dit evenement zal zijn.

Kampeergevoel

Kampeerliefhebbers zijn daar van harte welkom op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november om daar weer een gezonde dosis kampeergevoel op te doen en ook lekker rond te kijken naar al het nieuws en moois dat er staat. Net als in de voorgaande edities is er meer dan genoeg te zien en te beleven op Kampeerbelevenis Brabant. De verschillende edities van Kampeerbelevenis (Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland) hebben doorgaans honderden exposanten en trekken dan ook een groot aantal bezoekers.

Ruimte genoeg

Het pand van Bax Recreatie, dat een combinatie van tentenfabrikant en kampeerwarenhuis is, heeft een oppervlakte van zo’n 15.000 m². Daar is dus ruimte genoeg voor een aanbod van campings, vakantieparken, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen. Er zullen tientallen camper- en caravanmerken vertegenwoordigd zijn die de bezoekers graag de nieuwste en populairste modellen laten zien. Maar er is ook het nodige te doen. Als vanouds zijn er op Kampeerbelevenis ook talloze demonstraties en workshops. Deze vinden uiteraard plaats in de bekende, gemoedelijke Brabantse sfeer.

Entree

Ook dit keer zijn de entree en het parkeren helemaal gratis. Kampeerbelevenis Brabant 2019 is geopend van 1 tot en met 3 november van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie kun je vinden op de website van het evenement.

Like dit artikel
Tweet dit artikel