Kampeerbelevenis Brabant, Bergeijk

Kampeerbelevenis Brabant, BergeijkBERGEIJK – Komend weekend gaat Kampeerbelevenis alweer het zevende seizoen in. Deze serie beurzen, die bij een aantal is in die 7 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde en trekt ook behoorlijk wat bezoekers.

Vorig seizoen trokken de drie edities (Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland) waar meer aan 250 exposanten aan deelnamen, totaal maar liefst 22.000 bezoekers. De organisatie wil dat succes uiteraard graag voortzetten. Ook dit seizoen worden er weer drie edities gehouden, wederom in Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland. Kampeerbelevenis Brabant mag komend weekend het spits afbijten.

Kampeerbelevenis Brabant wordt komend weekend georganiseerd bij Bax Totaal Recreatie in Bergeijk. Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 november 2015 vindt de kampeerliefhebber er van alles op kampeergebied op het terrein en in de ruim bemeten hallen van deze vermaarde tentenfabrikant. Totaal is er ruim 20.000 m² aan oppervlakte beschikbaar om de bezoekers alle ins en outs op het gebied van kamperen te laten zien. Zij vinden er tijdens dit weekend een breed aanbod van campings, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen. Naast een heleboel informatie is er ook volop ruimte voor inspiratie, demonstraties en workshops.

Uiteraard zijn er tijdens Kampeerbelevenis weer verschillende aanbiedingen te vinden en prijzen te winnen bij de exposanten.

Meer informatie kun je vinden op de website van Kampeerbelevenis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel