Kampeerbelevenis Brabant

Kampeerbelevenis Brabant

Kampeerbelevenis Brabant, 9 tm 11 november 2018 bij Bax Recreatie

Kampeerbelevenis, het kampeerevenement dat ‘in house’ bij een aantal grote kampeerbedrijven wordt gehouden, gaat alweer het achtste seizoen in.

De eerste Kampeerbelevenis van dit seizoen wordt gehouden in Brabant. Bij Bax Totaal Recreatie in Bergeijk zijn kampeerliefhebbers van 9 tot en met 11 november van harte welkom om weer een snufje kampeergevoel op te doen.

Bax Recreatie is een combinatie van tentenfabrikant en kampeerwarenhuis. Op een oppervlakte van zo’n 15.000 m2 is er meer dan genoeg te zien en te beleven op Kampeerbelevenis Brabant. Je vindt er dat weekend een breed aanbod van campings, vakantieparken, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen. Ook zijn er van tientallen camper- en caravanmerken een selectie van de nieuwste en populairste modellen laten zien.

Naast al die informatie is er ook van alles te doen. Je kunt inspiratie opdoen tijdens een van de vele  demonstraties en workshops, die allemaal plaatsvinden in de bekende gemoedelijke sfeer zoals je alleen in Brabant kunt beleven.

De entree voor Kampeerbelevenis Brabant 2018 is geheel gratis. Dat geldt ook voor het parkeren. Het evenement is geopend op 9, 10 en 11 november van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina van het evenement en de website van Bax Recreatie.

Like dit artikel
Tweet dit artikel