Vuurdoop voor Kampeerbelevenis Zuid-Holland

Op 9 en 10 maart gaat de eerste editie van Kampeerbelevenis Zuid-Holland 2013 van start. Het kampeerevenement wordt gehouden in Campolife te Heinenoord.

kampeerzaken.nlDe kluscaravan van het KCK Magazine is te gast bij Campolife. Hier kun je terecht voor advies over verschillende klussen in en rond de caravan. Ook ontvangt u hier een gratis exemplaar van het ANWB KCK Magazine.


 

Theo Gerrits, adviseur op het gebied van caravans, geeft verschillende demonstraties met thema’s als de beïnvloeding van de lading in de caravan: met behulp van een bewegend demomodel zal Gerrits aantonen hoe het rijgedrag wordt beïnvloed onder bepaalde lading. Ook kun je hier terecht voor informatie over de oorzaak van een slingerende caravan.

Ook kun je iets opsteken over het rijden met caravan bij Caravantrekker.nl. Nieuwe inzichten met betrekking tot instuurmomenten, de uitzwaai van de achterzijde, achteruitrijden en nog meer perikelen waar eigenlijk alleen de buurman last van heeft komen aan bod. Verder kun je bij Caravantrekker.nl terecht voor al je vragen over trekauto’s en persoonlijk advies.

Midden in de natuur van de Veluwe en IJsselvallei, tussen het hoogstamfruit, de wijnranken en een natuurpoel ligt Park Nieuw Grapendaal. Hier kun je overnachten in een luxe vakantiehuis, in een eigen tent of een vouwwagen. Er is een wijngaard, een kaasboerderij en geitenboerderij.  Van de druiven wordt wijn gemaakt en van de geitenmelk maken de gastheer en -vrouw zelf kaas en zuivel. Tijdens een demonstratie kun je zien hoe zij dit doen en kun je proeven van deze producten.

Op www.kampeerbelevenis.nl vind je meer informatie en een actueel overzicht van aangemelde exposanten.
Gratis entree en gratis parkeren

Like dit artikel
Tweet dit artikel