Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg

kampeer en vrije tijd Hardenberg

Kampeergevoel opdoen in Hardenberg

HARDENBERG – Morgen begint de beurs Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg. Evenementenhal Hardenberg staat dan, van 20 t/m 22 februari, in het teken van kamperen en vrije tijd, waarmee de bezoekers hopelijk alvast in de kampeerstemming worden gebracht.

Het kamperen blijft tijdens de beurs centraal staan, maar richt zich dit jaar naast de kampeerder ook op de fietser en wandelaar. Aangezien kampeerders volop van het buitenleven genieten leek de organisatie het een prima aanvulling om ook de fiets- en wandelbranche bij de beurs te betrekken.

Naast het bekijken van de campers, caravans, stacaravans en chalets kunnen bezoekers uiteraard informatie vergaren over de mooiste gebieden in Europa. Campinghouders uit binnen- en buitenland staan de bezoekers graag te woord om hen te informeren over de gebieden welke iedereen beslist een keer gezien moet hebben. Ook informeren deze campings de bezoekers natuurlijk graag over de mooiste fiets en wandelgebieden. Op de beurs is er deze editie ook de mogelijkheid om bij diverse fietsleveranciers de fiets op de beurs direct uit te proberen.

Inspiratie en informatie

Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg staat garant voor een gezellige, inspiratievolle en informatieve dag uit! Het is bijvoorbeeld mogelijk vrijblijvend deel te nemen aan een interessant presentatieprogramma welke door exposanten wordt samengesteld. Zo worden er onder meer presentaties gegeven over diverse wandelroutes, kamperen in Oostenrijk, mooie huurcamper reizen in West-Amerika, de caravanpas en nog meer. Ook hebben bezoekers deze editie de mogelijkheid om een proefrit te maken in de Adria Twin SHX buscamper.

Openingstijden en prijzen

Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg is van 20 t/m 22 februari dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur. De entreeprijs voor een volwassene bedraagt € 7,00, voor kinderen 6 t/m 11 jaar en voor mensen met een 65+ pas bedraagt de entreeprijs € 3,50 p.p. Het parkeren is gratis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel