Kampeerbranche doet goede zaken in Leipzig

Hobby kampeerbeurs Leipzig

Hobby deed buitengewoon goede zaken op beurs Leipzig

LEIPZIG – Ook de beurs „Touristik & Caravaning International (TC)“, die van 18 tot en met 22 november in Leipzig werd gehouden, zorgde voor positieve geluiden van de caravan- en camperfabrikanten.

Zij deden goede zaken op deze beurs, die niet alleen door Duitsers maar ook veel door geïnteresseerde kampeerders uit de buurlanden Polen en Tsjechië wordt bezocht.

Marktleider Hobby meldde zelfs dat het bedrijf nog nooit zulke goede resultaten op de TC heeft gehaald als op deze editie. Het bedrijf blikt terug op 5 zeer succesvolle beursdagen. Deze belangrijke Herfstbeurs, zoals de TC ook wel wordt genoemd, zorgde voor recordcijfers bij Hobby.

Opvallend, omdat Hobby uitgerekend vorig jaar niet aanwezig was op deze beurs en dit jaar als enige merk met een echte fabrieksstand op de beurs aanwezig was. De andere merken werden, zoals wij dat ook op de Caravana in Leeuwarden zien, door de dealerbedrijven vertegenwoordigd.

Verder weet Hobby te melden dat een deel van de verkoopsuccessen wordt gerealiseerd door de nieuw geïntroduceerde „All-inclusive-Ausstattung“ bij de kampeerauto’s uit de Siesta en Optima serie, waardoor de basismodellen al het “De Luxe”uitrustingsniveau hebben.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel