In voorjaar 2012 kampeerbeurzen in 3 Evenementenhallen

kampeerzaken.nlOp dit moment heeft Evenementenhal een landelijke dekking met maar liefst drie locaties, namelijk Evenementenhal Hardenberg, Evenementenhal Gorinchem en sinds vorig jaar Evenementenhal Venray.

In Evenementenhal Hardenberg is het jaren geleden begonnen met de consumentenbeurs Kampeer Totaal. Een beurs die door de jaren heen is uitgegroeid tot een goed bezochte regionale kampeerbeurs. Met de aankoop van Evenementenhal Venray heeft afgelopen jaar de eerste editie van Kampeer Totaal in Evenementenhal Venray plaatsgevonden. Dit werd een succesvolle eerste editie met maar liefst 9.000 bezoekers.


 

Kampeer Totaal Hardenberg en Venray
Kampeer Totaal is dé consumentenbeurs waar ondernemers en echte kampeerliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten. Oriënteren op een nieuwe of jong gebruikte (sta)caravan, camper, vouwwagen of tent, campings selecteren en de benodigde accessoires aanschaffen: dit alles maakt de voorpret compleet.

 

Caravan & Camper Beurs Gorinchem
Vanwege de grote vraag vanuit de branche wordt er in 2012 ook een kampeerbeurs georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Wel wordt deze consumentenbeurs in een ander jasje gestoken als Kampeer Totaal. Deze consumentenbeurs krijgt de naam Caravan & Camper Beurs Gorinchem. Dealers en importeurs van diverse merken tonen enkel nieuwe tour- en stacaravans en campers. Uiteraard zijn er ook stands aanwezig met campings, bijbehorende accessoires en (technische) onderdelen.

 

 • Kampeer Totaal Venray
  3 t/m 5 februari 2012, iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur
   
 • Kampeer Totaal Hardenberg
  24 t/m 26 februari 2012, iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur
   
 • Caravan & Camper Beurs Gorinchem
  24 t/m 26 februari 2012, iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur

Entree bovenstaande beurzen:

 • Volwassenen € 6,00 p.p.
 • Kinderen 6 t/m 11 jaar € 3,00 p.p.
 • 65+ € 3,00 p.p.
Like dit artikel
Tweet dit artikel