Evenementenhal haalt kampeerkriebels naar boven

Kampeerbeurzen in de Evenementenhallen

Kampeerkriebels bij de Kampeerbeurzen in de Evenementenhallen

HARDENBERG – In de verschillende Evenementenhallen zijn er in de aanloop naar het komend voorjaar weer een aantal kampeerbeurzen, waarbij de diverse exposanten zullen proberen om bij de bezoekers weer de kampeerkriebels naar boven te halen.

Waar we vroeger alleen de beurzen in de Evenementenhal in Hardenberg kenden, zijn er inmiddels ook kampeerbeurzen in de Evenementenhallen in Gorinchem en Venray.

Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg

In Hardenberg kunnen kampeer,- fiets,- en wandelliefhebbers van 20 t/m 22 februari 2015 worden geïnformeerd en geïnspireerd om alvast in de vakantiestemming te komen. Op Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg laten de exposanten een veelzijdig aanbod zien: van wandelschoenen tot een luxe camper. Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg staat daarom garant voor een gezellig, inspirerend en informatief dagje uit.

Caravan & Camper Beurs Gorinchem

Van 27 februari t/m 1 maart 2015 kunnen kampeerders zich in Gorinchem laten informeren over de mooiste nieuwe caravans en campers. Verder staan er campinghouders uit binnen- en buitenland de bezoekers graag te woord om ze te informeren over de gebieden welke beslist niet gemist mogen worden. Uiteraard ontbreken ook de accessoires en (technische) onderdelen niet. Daarnaast zullen ook de winnaars van de verkiezing van de NKC Kampeerauto van het jaar op de beursvloer staan. Zowel de half-integraal, integraal en buscamper van het jaar zijn tijdens de beurs op het “NKC Kampeerauto van het jaar plein” te bewonderen.

Kampeer Totaal Venray

Kampeer Totaal Venray vindt plaats van 6 t/m 8 maart 2015. Op deze consumentenbeurs kunnen ondernemers en kampeerliefhebbers elkaar ontmoeten en de Limburgse gezelligheid wordt tijdens deze beurs gecombineerd met volop combineren met kampeerinformatie. Diverse kampeerbedrijven presenteren de mooiste kampeermiddelen en accessoires. Daarnaast is er op de beurs een campingstraat te zien met campings uit binnen- en buitenland.

Like dit artikel
Tweet dit artikel