Kampeerbranche weer op de fiets in de Tour de Branche

De Tour de Branche 2013, over de Limburgse heuvels.

De Tour de Branche 2013 ging over de Limburgse heuvels.

BUNNIK – Dit jaar stappen medewerkers uit de kampeer- en caravanbranche voor de tweede keer samen op de fiets. Ze doen dat op 19 mei, wanneer ze een sportieve tocht over de Utrechtse Heuvelrug zullen maken. Het doel van deze Tour de Branche is om elkaar eens op een heel andere manier te ontmoeten dan ze normaal in het normale zakelijk verkeer doen.

Tour de Branche 2013

Tijdens de eerste editie, die vorg jaar werd gehouden, beklom een tiental renners de Limburgse heuvels. Begeleid door pro’s van Koga reden ze toen samen zo’n 80 km. Niet alleen voor het plezier, maar ook voor een goed doel. Er werd toen maar liefst zo’n 7000 euro bij elkaar gereden voor Diabetics. Dit jaar zijn er veel meer deelnemers, er hebben zich namelijk ongeveer zestig renners én rensters aangemeld voor het evenement. Zij zullen op RCN Camping Het Grote Bos in Doorn enthousiast aan de tocht beginnen en hebben daarbij de keus uit twee afstanden, 64 en 98 kilometer. De route zal dit keer dus over de Utrechtse heuvels gaan. Onderweg wordt er een stop gehouden bij het BOVAG-huis, het vernieuwde kantoor van de BOVAG in Bunnik.

Samenwerking staat voorop

De deelnemers rijden in speciaal ontworpen fietskleding. Zo laten de deelnemers zien dat ze samen één branche vertegenwoordigen, een branche waarin samenwerking voorop staat. Daarnaast zullen ze die dag natuurlijk ook een hoop lol hebben. Meer informatie en foto’s kun je vinden op de Facebook pagina van het evenement.

Like dit artikel
Tweet dit artikel