Kampeerdagen bij Camping Sport De Wit

kampeerzaken.nlCamping Sport De Wit in Schijndel staat in de periode van Hemelvaart tot en met Pinksteren volledig in het teken van de Kampeerdagen. Op het programma staan onder andere shows en demo’s van tenten, vouwwagens en vouwcampers.

 

Er zijn volop ontwikkelingen bij Camping Sport De Wit, zo valt met name de opkomst van de vouwcamper op. De combinatie van de luxe van de caravan en het sportieve van de vouwwagen valt bij veel kampeerders in de smaak. Met de Conway Crusader Platinum XT (inclusief ruime rondzit), presenteert Camping Sport De Wit weer een nieuw model in aanbod vouwcampers.

 


 

Cabanon

Ook Cabanon presenteert dit seizoen weer diverse, met het oog op kampeergemak, verder ontwikkelde modellen, waaronder de Tabora en Stellar. De populaire Cabanon Stratos is nu tijdelijk in prijs verlaagd en de Stellar wordt nu standaard met een grote zonneluifel geleverd.

 

Kampeeraccessoires

Tenten vormen een belangrijk deel van het assortiment van De Wit. Tijdens de Kampeerdagen toont Camping Sport De Wit tenten vasn diverse merken, waaronder Bardani, Nomad, Jack Wolfskin, Outwell en Cabanon.

 

Openingstijden

Op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag is Camping Sport De Wit tijdens de Kampeerdagen geopend van 10.00 tot 17.00.
Op de zaterdag voor Pinksteren en op Tweede Pinksterdag zijn er extra activiteiten tijdens de Kampeerdagen in het kader van ‘Vive la France’.

Like dit artikel
Tweet dit artikel