Kampeerhal Roden is gastheer van de eerste Kampeerbelevenis van het Noorden

Kampeerbelevenis van het Noorden

Kampeerhal Roden is gastheer van de eerste Kampeerbelevenis van het Noorden

Kampeerbelevenis is een kampeerevenement dat al diverse jaren ‘in house’ bij een select aantal grote kampeerbedrijven wordt georganiseerd. Het evenement bestaat alweer bijna tien jaar. De eerstvolgende editie vindt plaats in Roden.

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is Kampeerhal Roden gastheer van Kampeerbelevenis van het Noorden. De winkel barst dan bijna uit zijn voegen omdat het normale aanbod aan kampeer-, outdoor-, wandel- en hengelsportartikelen dan is aangevuld met het aanbod van de exposanten.

Primeur voor noordoost Nederland

Het is de eerste editie van Kampeerbelevenis in het noordoosten van het land. In het noordwesten (Heerhugowaard en Zwaag) zijn er ook wel eens edities van Kampeerbelevenis geweest maar de primeur voor het noordoosten gaat toch echt naar Kampeerhal Roden. Roden genoot in de hoogtijdagen van de vroegere De Vrijbuiter natuurlijk grote bekendheid onder de kampeerders. Met de komst van Kampeerhal Roden (voorheen De Vrijbuiter) is kamperen weer helemaal terug in dit Drentse dorp. Bovendien zal Roden vanwege het evenement Kampeerbelevenis nog eens extra op de kaart worden gezet.

Kampeergevoel, óók in de winter

Kampeerliefhebbers die ook in de winter het echte kampeergevoel op willen doen, zijn van harte welkom om op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 december weer een gezonde dosis kampeergevoel op te doen. Wat is er in tijdens dit soort ‘verloren dagen’ prettiger dan even rond te kijken in de geheel vernieuwde KampeerHal Roden en te zien wat er allemaal voor moois en nieuws staat. Er is er meer dan genoeg te zien én te beleven op de Kampeerbelevenis van het Noorden. We twijfelen er ook niet aan dat ook deze Kampeerbelevenis, net als de edities in Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland een groot aantal bezoekers zal trekken.

Entree

Ook dit keer zijn de entree en het parkeren helemaal gratis. Kampeerbelevenis Brabant 2019 is geopend van 27 tot en met 29 december van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie kun je vinden op de website en Facebook pagina van het evenement.

Like dit artikel
Tweet dit artikel