Kampeerstoelen met funky prints van Big Agnes

Kampeerstoelen met funky prints van Big Agnes

Kampeerstoelen met funky prints van Big Agnes

De in het Amerikaanse Steamboat Springs gevestigde kampeer- en outdoor Big Agnes introduceert de nieuwe Nature Print Chair Collection. Dit is een voortzetting van de bestaande lijn kampeermeubelen, maar dan uitgevoerd in ‘funky’, op de natuur geïnspireerde prints.

De nieuwe collectie omvat kleuren en decor als “Brown Trout”, “Lichen” en “Elevation”. Een deel van de opbrengst zal gaan naar het goede doel, te weten het Yampa River Fund en de Continental Divide Trail Coalition (CDTC).

“De Nature Print Chair Collection is geïnspireerd door onze lokale bergen en de rivier die op een steenworp afstand van ons kantoor in Steamboat Springs stroomt,” zegt Garett Mariano, marketing director bij Big Agnes. “Deze natuurwonderen zijn al 20 jaar onze inspiratie en proeftuinen. Deze prints benadrukken onze betrokkenheid bij de Continental Divide Trail en de Yampa River.”

Gebaseerd De verschillende prints zullen beschikbaar zijn op een aantal van de meest populaire stoelen van Big Anges, waaronder de Mica Basin Camp Chair, Mica Basin Armchair, Big Six Camp Chair en de Big Six Armchair. De “Brown Trout” print is een eerbetoon aan de op outdoor gebaseerde levensstijl die is geworteld in recreatieve activiteiten in en rond de Yampa rivier en haar kleurrijke bewoners. De opdruk “Lichen” is geïnspireerd op de reis die het personeel van Big Agnes in 2018 maakte langs het Colorado-gedeelte van de Continental Divide Trail en de honderden kleurrijke korstmossen die op de rotsen groeien. De “Elevation” afdruk werd beïnvloed door de patronen die te vinden zijn op lokale topografische kaarten en kaarten van riviersystemen.

De Nature Print Chair Collection is nu online en bij geselecteerde retailers verkrijgbaar. Maar in hoeverre de stoelen ook in Nederland te verkrijgen zijn, is op het moment van schrijven nog niet duidelijk.

Like dit artikel
Tweet dit artikel