Tenten op de Kampeer- & Vakantie dagen 2005

Zoals gezegd, bij de tenten waren, zoals bij Baco, steeds meer gezinstenten in boog- of koepelvorm met gecoat doek te zien. Daarnaast zijn diverse merken druk bezig om hun beproefde concepten ook op een andere manier toe te passen.

 Primeur
Slee Buitensport introduceerde een spiksplinternieuwe grote gezinstent, de Vento, door de dubbele luifelstokken ontstaat een grote leefruimte van 1,80-2,30 m hoogte.
kampeerzaken.nl
kampeerzaken.nl
Karsten toonde naast de nieuwe Mistral de lichtgewicht boogtentjes Air Dreamer, geproduceerd van polycotton maar nog steeds met het befaamde oppompsysteem. Deze tentjes zullen onder de merknaam Human Comfort worden gevoerd.
kampeerzaken.nl
kampeerzaken.nl
De Franse buitensportgigant Decathlon, in Nederland inmiddels met 2 winkels aanwezig, toonde van haar eigen merk Quecha de TwoSeconds, zoals de naam al zegt is dit boogtentje echt in twee (!) seconden uitgeklapt. En dat voor de waanzinnige prijs van € 49,-.
kampeerzaken.nl
Jack Wolfskin liet tenten met haar nieuwe Real Tunnel Technology zien, hierbij worden de krachten door middel van een handig aluminium stokje en 2 bandjes de krachten aanzienlijk beter verdeeld. Voordeel: betere windvastheid en meer ruimte.
kampeerzaken.nl
Ten Cate toonde verder haar nieuwe vlamvertragende doek op haar stand met Tipi (of was het nu wigwam?) en kampvuur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel