Overname Kampeerwinkel Zaandam door de Vrijbuiter

kampeerzaken.nlIn 2006 hebben de directie en aandeelhouders van Kampeerhal de Vrijbuiter besloten om filialen te gaan openen en zo de formule dichterbij de Nederlandse en Duitse consument te brengen.

 

De nieuwe filialen in Gouda (2008) en Roermond (2010) hebben in korte tijd een eigen klantenkring opgebouwd en groeien voorspoedig. Ook blijft de megastore in Roden door het grote vloeroppervlak van 25000 m² en het bijbehorende grote assortiment floreren. 

 

Binnen afzienbare tijd is er nu ook een filiaal van de Vrijbuiter in Noord-Holland. De aandeelhouders en directie van de Vrijbuiter maken vandaag namelijk bekend dat overeenstemming is bereikt met betrekking tot de overname van de Kampeerwinkel in Zaandam.


 

Joost Karsten, de huidige eigenaar van de Kampeerwinkel wordt naast Gerard Kremer, Ate van der Veen en Ecart Invest mede-aandeelhouder van Kampeerhal De Vrijbuiter. Met meer dan 25 jaar ervaring in de kampeer- en outdoorbranche zal Joost Karsten een toegevoegde waarde betekenen op het gebied van inkoop, merkenbeleid en product-innovatie. 

 

De vestiging in Zaandam zal met de start van het seizoen 2012 worden omgebouwd naar het Vrijbuiter concept.

 

Update maart 2012: de nieuwe Vrijbuiter Zaandam beleeft op 24 en 25 maart haar officiële opening.

Like dit artikel
Tweet dit artikel