Kamperen tussen apen en olifanten, gewoon in Nederland

kampeerzaken.nlEen voor Nederlandse begrippen unieke ervaring; midden in Brabant kamperen tussen de Afrikaanse olifanten en bavianen.

 

Dat kan komende zomer in een rangerkamp op Safaripark Beekse Bergen, waar de deelnemers in een luxe tentenkamp midden in het park, vlak bij de wilde dieren, twee dagen lang kunnen dineren, overnachten en ontbijten.


 

Omdat het bijna onmogelijk om al het wild in Safaripark Beekse Bergen één dag te bekijken, biedt het safaripark dit voorjaar en deze zomer de mogelijkheid om te overnachten in een luxe tentenkamp. Als de laatste bezoekers het park hebben verlaten, worden gasten hier getrakteerd op een Afrikaanse braaimaaltijd met spannende Afrika-verhalen. Daarna volgt een wandeling door de avondschemering. Zo ontdekken de logés hoe de leeuwen, giraffen en zebra’s zich ’s nachts gedragen. Na een overnachting brullen de leeuwen en tetteren de olifanten de gasten weer wakker voor een kakelvers ontbijt. Nog voordat het park de deuren opent, neemt een ervaren ranger zijn gasten mee voor een tocht langs het ontwakende wild.

 

Safaripark Beekse Bergen organiseert deze rangerkampen op 15 mei, 26 juni, 24 juli en 7 augustus, meer informatie staat op de website van het park.

Like dit artikel
Tweet dit artikel