Kamperen bij de boer is populair

kampeerzaken.nlMet kamperen bij de boer bestaat de mogelijkheid dat de teksten uit een jongensboek zoals de Kameleon werkelijkheid worden. Kamperen bij de boer betekent ultieme rust en ontspanning.

Heerlijk genieten zonder het massale lawaai van disco’s. Ook het animatieteam omvat waarschijnlijk niet meer dan de boer(in) en zijn omgeving. Er hoeft niet helemaal terug in de tijd gegaan worden; de sanitaire voorzieningen zijn doorgaans gewoon modern en van deze tijd.


 

Dat kamperen bij de boer als thema is gekozen bij Karsten Tenten B.V. is niet zomaar. De oppompbare tent van Karsten leent zich uitstekend voor deze omgeving en manier van kamperen. De tenten zijn degelijk en zeer eenvoudig op te zetten. Wilt men het echte boerenleven meemaken kan dus eenvoudig van camping naar camping getrokken worden.

 

kampeerzaken.nlBoerencampings Op 20 april zijn er verschillende boerencampings aanwezig. Zij kunnen alles vertellen over de omgeving en de wijze waarop genoten kan worden van deze unieke manier van kamperen. Er zijn in Nederland vele boerencampings welke zich hebben verenigd. Er is ook een overzicht van de Vekabo boerencampings verkrijgbaar. Naast de aanwezigheid van de boerencampings zal ook Fruitkwekerij het Keetje en de Historische tuin Blokker aanwezig zijn.

Aanwezige standhouders voor deze dag zijn:

  • Diverse Boerencampings
  • ACSI Campingidsen
  • Liever Kamperen
  • Fruitkwekerij het Keetje
  • Historische tuin Blokker

 

Meer info op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel