Kamperen bij het Muiderslot is een unieke zomerervaring

Deze zomer kun je weer kamperen bij het Muiderslot

Kamperen bij het Muiderslot is een unieke zomerervaring

Het Muiderslot, een middeleeuws kasteel gelegen nabij Amsterdam, biedt deze zomer wederom een unieke kampeerervaring. Kampeerders krijgen de kans om te overnachten in de pruimenboomgaard van het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland.

Deze bijzondere ervaring die je niet wilt missen, en die in voorgaande jaren al veel enthousiaste kampeerders trok, belooft ook dit jaar weer een onvergetelijke belevenis te worden.

Kampeerarrangement

Dit jaar biedt het Muiderslot een kampeerarrangement aan op donderdag 24 augustus, vrijdag 25 augustus, zaterdag 26 augustus, donderdag 31 augustus alsmede zaterdag 2 september 2023. Het arrangement is ontworpen om kampeerders volledig te ontzorgen. De vintage tent, slaapmatjes en stoeltjes staan bij aankomst al klaar in de pruimenboomgaard. Het enige dat kampeerders zelf mee hoeven te nemen is een slaapzak en hun persoonlijke toiletartikelen.

Bij aankomst worden kampeerders verwelkomd met een drankje. Na sluitingstijd van het museum, wanneer de rust is teruggekeerd, kunnen zij genieten van een goed gevulde picknickmand. Deze kan op een zelfgekozen plek in de grote kasteeltuinen worden genuttigd. Na de picknick neemt een gids de kampeerders mee op een uitgebreide zomeravondtour door het kasteel.

Verhalen bij het kampvuur

De avond wordt afgesloten met het luisteren naar kasteelverhalen rond het kampvuur, terwijl de zon ondergaat. Kampeerders kunnen vervolgens onder de sterrenhemel in slaap vallen in hun tent in de boomgaard. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar en is er de mogelijkheid om een verfrissende duik in de Vecht te nemen.

Beperkt aantal plekken

Kamperen bij het Muiderslot Het is belangrijk om te weten dat het aantal beschikbare plekken beperkt is. Reserveren kan via de website van het Muiderslot. De kosten voor het arrangement bedragen 198 euro per persoon per nacht voor 2 personen. Dit is inclusief de tent, matrasjes, stoeltjes, het welkomstdrankje, de picknickmand, de kasteeltour, de kasteelverhalen bij het kampvuur en het ontbijt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel