Kamperen met een handicap

kampeerzaken.nlHet Gehandicapten Platform Zijpe organiseert op 11 oktober 2008 van 14.00-16.00 uur een thema middag. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om deze informatieve middag op Camping Tempelhof (Westerweg 2, Callantsoog), te bezoeken.
Een promotiebus van Versterking Cliënten Positie staat gereed om iedereen te informeren door middel van een film en dia’s. Rolstoelgebruikers laten zien hoe ze zich zelfstandig weten te redden bij o.a., het toiletbezoek, douchen, winkel- en restaurant bezoek. Er wordt ook vertoond welke problemen gehandicapten ondervinden om het strand te bereiken. Ook kunt u zelf ondervinden hoe het is om u per rolstoel te moeten verplaatsen.
 Omdat de Camping Tempelhof volgens het Gehandicapten Platform Zijpe voldoet aan alle eisen voor een rolstoelvriendelijke camping, zal om 15.30 uur door het Gehandicapten Platform Zijpe een rolstoelvriendelijke Welkom sticker aan de directie van de camping worden aangeboden.
Mede door de zeer aanmoedigende uitwerking voor alle mensen die zich zo lang mogelijk zelfstandig willen en kunnen verplaatsen, is het de moeite waard om deze middag eens te bezoeken, al of niet gecombineerd met een bezoekje aan het strand en de zee vlakbij.
Voor inlichtingen kunt u terecht bij het Gehandicapten Platform Zijpe, p.a. Mevr. H. Stallinga, C. de Leeuwstraat 30 1756 TD ’t Zand of per e-mail: hillie.stallinga@hccnet.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel