Kamperen in typisch Engeland, een pure ervaring!

kampeerzaken.nlEast Midlands, P&O Ferries en The Caravan Club starten de Caravan & Camping Campagne met het doel Nederlandse kampeerders kennis te laten maken met de bijzondere regio East Midlands en met name het nationaal park Peak District. De focus ligt op het ervaren van de Engelse manier van leven, gericht op authenticiteit, tradities, gezelligheid en het pure buitenleven. Spil van de campagne is www.engelskamperen.nl
Naast achtergrondinformatie over East Midlands en aantrekkelijke aanbiedingen van The Caravan Club en P&O Ferries kan de bezoeker van de site een mooie prijs winnen: een diner met de hertogin van Rutland van Belvoir Castle, een comfortabele retourovertocht inclusief caravan met P&O Ferries, een 7-daags verblijf op één van de campings van The Caravan Club en toegang tot alle vijf locaties van Hidden England.

 East Midlands: Pride & Prejudice en de Da Vinci Code
East Midlands is gelegen in het midden-oosten van Engeland. East Midlands is opgedeeld in vijf graafschappen: Derbyshire, Leicestershire, Lincolnshire, Northamptonshire, Nottinghamshire en Rutland. De belangrijkste reden om East Midlands te bezoeken is de vele wandel- en fietsmogelijkheden, het cultureel erfgoed, gevarieerd landschap en de natuur. In East Midlands kunnen reizigers hun hart ophalen aan natuurschoon, historische kastelen en landhuizen en lokale specialiteiten. Van het proeven van echte Stilton kaas tot aan een pint in de oudste pub van Engeland. Ook kunnen reizigers meeleven met de acteurs van Pride & Prejudice en de Da Vinci Code. Beide films zijn in East Midlands opgenomen.
kampeerzaken.nlThe Caravan Club: unieke locaties, ruime plaatsen
Er zijn 20 Caravan Club campings op unieke locaties binnen de grenzen van nationaal parken. 7 campings zijn gehuurd van National Trust en 8 campings zijn ontwikkeld op heritage landgoed. Tevens heeft The Caravan Club kleine terreinen (5 caravans) alleen voor leden. Hiervan zijn er 2.600 allemaal op landelijke locaties als bij een boerderij of pub. Tijdens het verblijf op één van deze campings kan de reiziger volop genieten van natuur en rust.
P&O Ferries: caravan gratis en korting bij East Midlands attracties. Kampeerders reizen comfortabel met de nachtelijke overtochten van P&O Ferries vanuit Rotterdam naar Hull in Noord-Engeland. Geen bagagebeperkingen, korte inchecktijden en gunstige vertrek- en aankomsttijden. Reizigers beginnen hun vakantie aan boord met een avond uit en een overnachting in een cabin met douche en toilet, zodat de volgende dag de reis naar East Midlands uitgerust voortgezet kan worden. Aantrekkelijk is dat reizigers op geselecteerde dagen hun caravan gratis kunnen meenemen. Bovendien bieden verschillende East Midlands attracties korting op vertoon van een P&O Ferries ticket. Op vertoon van uw P&O Ferries ticket krijgt u 2 entreekaarten voor de prijs van 1 voor alle Hidden England locaties en 20% korting op uw entreekaart voor alle National Trust locaties.
kampeerzaken.nlKijk voor meer informatie op www.engelskamperen.nl , www.hiddenengland.org en www.nationaltrust.org.uk.

Like dit artikel
Tweet dit artikel