Kom kamperen midden in Utrecht

NKC Camping Utrecht Jaarbeurs

Kom kamperen midden in Utrecht

UTRECHT – Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats. Ja, echt waar. In oktober kun je midden in Utrecht kamperen.

Want tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staat er op parkeerterrein P2 een pop-up camping. Kom dit jaar met je camper, caravan, vouwwagen of tent en maak er een mini-kampeervakantie van.

Maak van je bezoek een mini-trip

Want door lekker in Utrecht te overnachten, kun je je bezoek slim plannen. En dan heb je geen last van files of ander ongemak. Je gaat gewoon super relaxed de beursvloer ontdekken. Na je bezoek hoef je niet halsoverkop naar huis, maar heb je nog alle tijd om lekker een hapje te eten in één van de gezellige restaurantjes die Utrecht te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld Speys. Bij deze eet- en drinkgelegenheden vind je altijd iets naar je smaak en het zit om de hoek. De volgende dag kan je natuurlijk direct afreizen. Maar er een dagje aan vastplakken is een wel een heel aantrekkelijke optie. Zo heb je alle tijd om het charmante centrum van Utrecht te ontdekken, een tentoonstelling te bezoeken of de Dom te beklimmen.

En andersom kan natuurlijk ook
Je gaat eerst Utrecht ontdekken. Je overnacht en de volgende morgen begin je met een ontbijtje, aangeboden door NKC Verzekeringen. Hierna ben je met twee minuten lopen op de beursvloer. Hoe relaxed is dat?

Op de camping, wat is er allemaal

Maar wil je gewoon met de benen omhoog na je beursbezoek? No problem. Het wordt een feestje.

    • Op zaterdagavond is er voor iedereen die blijft overnachten een barbecue. De organisatie zorgt voor voldoende vlees, brood en salades. Alleen de drankjes betaal je zelf.
    • Op vrijdagavond is er een kampvuur. Natuurlijk vergezeld van een vrolijke zanger met gitaar.
    • Geen roomservice maar ontbijtservice. Elke ochtend regelt NKC Verzekeringen voor alle kampeerders een fijn ontbijt.
    • Bij aankomst krijgt elke kampeerder het boekje ‘Ontdek Utrecht in 24/48 uur. Een praktisch naslagwerk met tips en highlights in en rond de stad Utrecht.
    • Ook ontvang je bij aankomst een voucher met een speciale combi-aanbieding. Een hapje eten bij Speys en daarna naar de film in Kinepolis, allebei op het Jaarbeurscomplex.

Voorzieningen

Op de camping zijn basic facilitaire voorzieningen. Zo zijn er toiletten, douches, wasbakken, een watertappunt en een afvaltank. Er staat een Thetford machine klaar om automatisch de afvaltank te legen, te spoelen en weer bij te vullen met een dosis Aqua Kem Blue. En dat alles binnen 3 minuten.

Camping DEAL Speys*

€ 12,50 | Een stevige hamburger van 160 gram met rustieke frieten. Frisdrank naar keuze. ​Plus een Kinepolis filmvoucher (geldig tot en met juni 2018).

NKC Camping

NKC logoDe slagboom van de camping staat open van dinsdagavond 10 oktober 17.00 uur tot zondag 15 oktober 12.00 uur.
• Inchecken op de camping kan dagelijks tot 21.00 uur
• Een kampeerplek met stroom kost € 20,- per nacht
• Een kampeerplek zonder stroom kost € 15,- per nacht
• De NKC Camping wordt mogelijk gemaakt door de NKC

Reserveren
Een kampeerplek reserveren voor de NKC Camping doe je tegelijk met het online kopen van je toegangskaarten. » Naar de kaartverkoop

Korting voor NKC-leden
NKC-leden krijgen korting van €  2,50 op een campingplaats én een speciale ledenaanbieding voor entreetickets voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kamperen op de NKC Camping is voor eigen risico. De NKC Camping op P2 valt buiten de uitstootregeling voor campers en auto’s (milieuzone).


*Uitsluitend tegen inlevering van de voucher. Je ontvangt deze bij de camping.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel