Themadag Scandinavië bij Karsten Tenten

kampeerzaken.nlScandinavië is voor velen de ultieme vakantiebestemming. En ook voor u? Genietend van Scandinavische lekkernijen luisteren naar een lezing over Noorwegen of u laten voorlichten door een Zweedse of Deense campingeigenaar. Dit kan op 5 april aanstaande bij Karsten Tenten, de winkel van Karsten Tenten wordt dan namelijk omgetoverd tot “Klein Scandinavië” en kunt u er uitgebreid informatie krijgen over alles wat met Denemarken, Zweden en Noorwegen als vakantieland te maken heeft.
 Meer en meer kampeerders zien Scandinavië als interessante vakantiebestemming. Zo rond deze tijd, wanneer de voorbereidingen voor de vakantie alweer opgang komen, is de behoefte aan informatie over voornamelijk Denemarken, Zweden en Noorwegen dan ook groot. Zie daar: de themadag “Scandinavië” bij Karsten; een kleine vakantiebeurs, volledig gericht op de eerder genoemde drie landen.
kampeerzaken.nlCampingeigenaren
Tijdens deze themadag kan de bezoeker eigenlijk alles vinden om een kampeervakantie naar Scandinavië voor te bereiden. Zo zijn er diverse campingeigenaren aanwezig die daar een camping bezitten. Het zijn vooral de wat minder grote campings die je niet in iedere kampeergids terug vindt. Indien u een actieve vakantie wilt plannen dan kan men bij Vereniging Nederlands Noorwegen terecht. Zij kunnen alles vertellen over Noorwegen en haar prachtige natuur.
kampeerzaken.nlDemonstratie oppompbare tenten
Aangezien Karsten haar bekendheid in belangrijke mate dankt aan de oppompbare tent worden er op deze dag ook een tweetal live demonstraties gegeven waarbij een oppompbare Karsten tent van gezinsformaat volledig wordt opgezeten afgebroken. Men kan het gemak ervaren van deze luxe, degelijke en duurzame tenten. De demonstraties vinden plaats om 10:30 en 13:30 uur. Indien men al in het bezit is van een Karsten tent en vragen heeft dan is dit bij uitstek de dag om even langs te komen.
Kamperen met het comfort van thuis
Van bijna alle merken heeft Karsten het nieuwe assortiment binnen. Nú is dan ook het moment om de kampeeruitrusting compleet te maken. Er zijn weer tal van noviteiten waarbij men merkt dat kamperen steeds comfortabeler wordt. Onder het huismerk Human-Comfort worden kampeerartikelen ontworpen welke steeds meer de luxe van thuis weten te benaderen.
Meer informatie op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel