Kampeerarrangement op de Veluwe

kampeerzaken.nlCamping de Wildhoeve, de Koperen Ezel, Zandsculptuur Apeldoorn en Marq’s bieden u een uniek arrangement aan om eens op een andere manier van de prachtige Veluwe te genieten. U kampeert met uw gezin (maximaal 4 personen) een weekend of een week op Camping de Wildhoeve en kunt daarbij profiteren van een aantal leuke extra’s.
 * U kunt met uw kinderen een wandeling met een ezeltje maken bij de Koperen Ezel. Bij terugkomst staat er koffie voor u en voor de kinderen ranja klaar.
* Onder begeleiding van Marja Kamphuis van Marq’s is het mogelijk om een creatieve workshop met natuurlijke materialen in de workshopruimte op de Wildhoeve bijwonen.
* Of u brengt in de vorm van een Puccini of Pinoccio arrangement een bezoek aan Zandsculptuur Apeldoorn met als thema Bella Italia waar u tevens deel kunt nemen aan een open workshop zandsculptuur maken en u koffie met gebak of een pizzapunt met een frisdrank wordt aangeboden.
* U krijgt bij aankomst een boekje met prachtige fietsroutes op de Veluwe en de ROEKOE
* Avonturentocht voor jong avonturiers.
Voor het kampeerarrangement betaalt u voor een weekend euro 65,- en voor een week euro 195,- (voor beide arrangementen geldt: exclusief toeristenbelasting, max 4 personen). Extra persoon € 25,= p.p.
U kunt dit arrangement uitbreiden met :
* De creatieve workshop; € 17,50 p.p.
* Een wandeling met een ezeltje; € 25,=
* Bezoek Zandsculptuur Apeldoorn; € 10,= p.p.
Geldig in de periode: 16 juni 2007 t/m 21 juli 2007 en vanaf 11 augustus 2007 t/m 9 september 2007.
Voor meer informatie: www.dewildhoeve.nl
Of kijk ook eens op www.dekoperenezel.nl en www.zandsculptuurapeldoorn.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel