Kamperen en water

kampeerzaken.nlElke ochtend naar de waterkraan of waterpomp om water te halen voor een heerlijk kopje koffie, of met een handdoek naar het wasgebouw om te genieten van een heerlijke (hopelijk warme) douche.

 

Kampeerders houden van de natuur en vinden het dus heerlijk om weg te zijn van de drukke wereld. Gewoon even lekker op jezelf in de natuur, zelfs in deze situatie is schoon(drink) water heel normaal.

 

Helaas is dit voor een hoop kinderen niet de normaalste zaak van de wereld. De Roos Kampeertotaal heeft daarom een actie opgezet om UNICEF te helpen. Klanten kunnen De Roos Kampeertotaal en UNICEF hierbij helpen.


 

Hoe werkt deze actie?

Bij ontvangst van iedere bestelling op Kampeertotaal wordt een spaarpunt toegekend. Al deze punten worden bij elkaar opgeteld en de waarde hiervan zal Kampeertotaal gaan doneren aan UNICEF.

 

Bij elke besteding van € 1,- wordt 1 spaarpunt toegekend. De waarde van 1 spaarpunt is €0,10. Het huidig tegoed staat vermeld aan de rechterkant van de website van kampeertotaal, na ontvangst van een bestelling, wordt het bedrag direct bijgewerkt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel