Kamperen op je eigen onbewoonde eiland

kampeerzaken.nlOp zoek naar iets heel anders? Dan is avontureneiland, een prachtig bos- en rotsachtig eiland van 5,5 hectare groot, gelegen in het Stor Elmenmeer in de provincie Värmland, echt iets voor een avontuurlijk ingestelde kampeerder!
Hier kun je acht dagen verblijven met het hele gezin. Op dit ´onbewoonde eiland´ huur je je eigen stuk grond, waarop je met de hele familie kunt kamperen. Een week lang leef je met elkaar als Robinson Crusoë´s.
 De tocht naar het eiland, begint met een tocht over een meer in een Canadese kano, die je gedurende de gehele week ter beschikking staat. Elke kampeerplek beschikt over een eigen barbecue-uitrusting, afvalzakken, emmers en een waterreservoir.
Drinkwater haal je gewoon uit het kristalheldere water van het meer. Voor maaltijden, peddel je in je kano naar een kleine winkel op 2 kilometer afstand van de kampeerplek. Of vang je eigen maaltijd bij elkaar in het visrijke meer. Een visvergunning zit immers bij de vakantie inbegrepen!
En hebben jullie toch behoefte aan wat gezelligheid van anderen? Dat kan, want op het hele eiland zijn in totaal 10 kampeerplekken voor 10 families. Maar je moet er wel een eindje voor lopen. Al maakt dat het juist extra spannend en bijzonder. En rondom de gezamelijke grillplaats deel je ´s avonds de ervaringen met de andere families.
Voor meer informatie: www.arvikacanoe.se

Like dit artikel
Tweet dit artikel