Karsten en Van Vliet organiseren fietstocht

kampeerzaken.nlKarsten Tenten B.V. organiseert samen met Tweewielerspecialist Van Vliet een recreatieve fietstocht op zaterdag 24 juni a.s.
Zowel de naam Van Vliet tweewielers als de naam Karsten Tenten & Outdoor zal vrijwel niemand in de regio van Zwaag vreemd in de oren klinken. Beide winkeliers hebben de handen ineen geslagen om een mooie recreatieve fietstocht te organiseren door het prachtige West-Friesland. Deze afwisselende route, welke is uitgezet door de Westfriese Toerclub, voert u, afhankelijk van de afstand, langs vele mooie dorpen als Westwoud, Medemblik, Hoogwoud, Bobeldijk, Schermerhorn en Spierdijk. Er zijn drie tochten uitgezet; 35 kilometer, 65 kilometer en 95 kilometer.
 
Twee “echte” specialisten
De samenwerking tussen deze specialisten is geen toeval. Beide ondernemingen zijn actief in de recreatieve branche. Daarnaast staat zowel Karsten als Van Vliet voor kwaliteit, service, en een betaalbare prijs. De deskundige medewerkers en het grootse assortiment maken deze winkeliers tot dé specialisten van West-Friesland. Eerder al hebben ze samen een “Outletbeurs” georganiseerd. Overigens zal deze ook weer in het najaar van 2006 gehouden worden.
Speciale tocht aanbiedingen
Op 24 juni a.s. kunt u niet alleen genieten van de mooie route, beide winkeliers hebben tevens voor iedere deelnemer een aantal leuke aanbiedingen in petto. Er wordt een cadeaubonnenboekje verstrekt met praktische en voordelige aanbiedingen.. Dat het niet alleen om tenten en fietsen gaat blijkt wel uit het enorme uitgebreide assortiment artikelen dat de winkeliers aanbieden; Fietstassen, rugzakken, functionele kleding, drinksystemen, heuptassen, lichtgewicht regenkleding, sneldrogende broeken. Het is maar een greep uit het assortiment.
Starten en Finish bij Karsten, stempelen bij Van Vliet
De fietstocht start bij Karsten tenten & Outdoor aan de factorij 9 te Zwaag (bedrijventerrein West Frisia Oost). U kunt zelfstandig starten tussen 09:00 en 11:00 uur. U krijgt de uitgestippelde route mee. Tussendoor bezoekt u de showroom van Tweewielerspecialist van Vliet aan de Kleine Noord 56 te Hoorn. Bij zowel start als finish krijgt u verfrissende versnaperingen en zijn er reparatiemiddelen aanwezig. De recreatieve tochten van 35, 65 of 95 kilometer eindigen weer bij Karsten. Er is voldoende parkeergelegenheid zodat liefhebbers die niet in de buurt van Zwaag wonen de fietsen per auto mee kunnen nemen. Kosten voor deelname bedragen 6 euro per persoon inclusief een leuke herinnering.
Meer info op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel