Instructie en koopzondag bij Karsten Tenten

kampeerzaken.nlKarsten Tenten B.V. organiseert morgen, zaterdag 7 juni, weer haar jaarlijkse opzet instructiedag voor de oppompbare tenten van Karsten. op deze instructiedag zal er twee maal een demonstratie gegeven worden hoe een Karsten tent wordt opgezet, inclusief de slaapaanbouw en luifels. Tijdens en na deze demonstratie kun u uw vragen op de experts van Karsten afvuren.
Deze dag is niet alleen voor potentiële kopers bedoeld, maar ook voor mensen die onlangs een Karsten tent hebben aangeschaft en zo vlak voor de vakantie toch nog wat meer informatie willen opdoen.
 De tenten van Karsten zijn bekend door de degelijkheid en duurzaamheid van de materialen, de mooie ronde vormen maar bovendien door het opzetgemak. Door gebruik te maken van een compressor, voetpomp of persluchtfles staan de tenten snel en eenvoudig.
Opzet instructiedag
Deze dag kunt u beschouwen als een live voorstelling van de handleiding. Stap voor stap wordt er een tent op- en afgebroken en natuurlijk kan men alle vragen te stellen aan de Karsten tentenmakers.
Ook wordt aansluitend de mogelijkheid gegeven om eens achter de schermen te kijken in het atelier. De instructie worden om 10:30 uur en 13:30 gehouden. Het wordt op prijs gesteld als men zich hier voor opgeeft via info@karstententen.nl of per telefoon 0229-237199.
Koopzondag
Zondag 8 juni a.s. is Karsten Tenten geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze koopzondag staat op het terrein van Karsten de grootste grabbelton van Nederland. Deze grabbelton, met een doorsnee van 5 meter en een totale inhoud van 40.000 liter, is volledig gevuld met strandballen.
Tussen deze strandballen mag u op zoek gaan naar "prijsballen". U loopt gegarandeerd met een prijsbal naar buiten en kunt fraaie prijzen winnen van minimaal € 7,50 en maximaal € 1000. Bij elke aankoop van 100 euro of meer krijgt u een toegangsbewijs voor deze supergrabbelton. (Maximaal 5 per kassabon).
Meer info op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel