Karsten Kampeer Awards 2017

Karsten Kampeer Awards 2017

Karsten Kampeer Awards 2017

ZWAAG – Bij Karsten Travelstore in Zwaag staat Pasen niet in het teken van paaseieren zoeken, maar in het teken van de Karsten Kampeer Awards. De winkel pakt hiervoor groots uit.

De bezoekers van Karsten Travelstore kunnen stemmen en zo bepalen welke nieuwe producten en gadgets de publieksprijs voor Beste Nieuwe Product en Beste Gadget in de wacht slepen.

Door te stemmen maken de bezoekers bovendien om 1 van de 3 nieuwste slaapzakken van Nomad te winnen, namelijk de Nomad Bay. Karsten trapt het kampeerseizoen met de Karsten Kampeer Awards af om op deze manier de nieuw binnengekomen kampeer- en outdoorartikelen op een speelse wijze te presenteren.

Genomineerden

Een deskundige jury heeft 10 producten genomineerd in de categorieën Beste Nieuwe Product en Beste Gadget. Wat wordt het Beste Nieuwe Product van 2017? Die slimme lichtgewicht stoel bijvoorbeeld? Of de hippe urban koelbox? De nieuwe stappers van Keen Uneek? Of de tent die geen daglicht doorlaat misschien?

Bij de beste gadgets zien we onder anderen een moderne petroleumlamp van Petromax, een kooksysteem van Envirofit, een RVS multi-tool van Leatherman en een parabolische heater van Kampa. Bij de beste nieuwe producten zien we onder meer kampeerstoelen van Westfield en Defa, een coole koelbox van B0-Camp, een Coleman tent met een verduisterde binnentent, de Nomad Bay slaapzak en nog veel meer.

Tweede Paasdag geopend

Speciaal voor de verkiezingen is de Karsten Travelstore niet alleen op Goede Vrijdag en Paaszaterdag maar ook tijdens Tweede Paasdag geopend.

Meer informatie over de Karsten Kampeer Awards 2017 vind je op de website van Karsten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel