Karsten organiseert 5e Nieuwjaarswandeltocht

kampeerzaken.nlIdeaal als oefentocht voor de “Egmond Wandelmarathon”, zo omschrijft Karsten Tenten & Outdoor, de wandelspecialist van Noord-Holland, de Karsten Nieuwjaarswandeltocht die al weer voor de vijfde keer wordt gehouden. Op zaterdag 10 januari kunt u ’s morgens bij Karsten Tenten & Outdoor sportief het nieuwe jaar inluiden.

Deze Karsten Nieuwjaarswandeltocht leidt u door het prachtige West Friese landschap en begint en eindigt bij de winkel van Karsten Tenten & Outdoor aan de Factorij 9 te Zwaag. U kunt tussen 08:30 en 12:00 uur van start gaan. Aangezien de interesse voor deze wandeling vorige jaar groot was adviseren wij u om u tijdig aan te melden.


 

Inschrijven
Tijdens de wandeling komt u onderweg langs verschillende verfrissingposten en toiletten. Bij terugkomst in Zwaag wordt u gastvrij ontvangen en kunt u genieten van heerlijke winterse versnaperingen. De lengte van de tocht kunt u zelf bepalen door te kiezen uit een tocht van 15 km. of 25 km.. Uiteraard is de Karsten Nieuwjaarswandeltocht een goede training voor de Egmond Wandel Marathon 2009 die zaterdag 24 en zondag 25 januari plaats vindt.
 

Iedereen mag deelnemen aan de vijfde Karsten Nieuwjaarswandeltocht. De twee afstanden geven zowel beginners als gevorderden de mogelijkheid om de route uit te lopen. Ook zijn de uitgestippelde tochten zeer geschikt voor wandelaars met Nordic Walking stokken.

 

De kosten voor deze wandeldag zijn slechts 3,- Euro per persoon, inclusief een herinnering voor het uitlopen van de tocht. Wij raden u aan vooraf in te schrijven. U kunt dit doen door een mailbericht te sturen naar info@karstententen.nl . De medewerkers van Karsten vertrouwen net als voorgaande jaren op uw komst. Heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0229-237199 of een e-mail sturen naar Karsten tenten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel