Nieuwe luifels voor grotere Karsten oppomptenten

kampeerzaken.nlKarsten Tenten introduceert voor 2006 voor de grotere oppompbare tenten (vanaf type 300 t/m 380) de nieuwe Comfortluifel. Deze kan eenvoudig aan de tent worden geritst. Slechts enkele haringen en een voorgebogen aluminium stok zorgen voor een windvast geheel.
De luifel is standaard voorzien van tochtwerende slikranden. De oersterke, aluminium stok is van de beste kwaliteit ter wereld. De Comfortluifel is Ruim twee meter hoog en door de rechte wanden is de nieuwe luifel uiterst praktisch te noemen.

 kampeerzaken.nlAfsluitwand
Aan de Comfortluifel kan een afsluitwand worden geritst om de luifel te kunnen afsluiten. Deze Afsluitwand kent vele gebruiksmogelijkheden. Met de bijgeleverde verstelbare kunststofstokken kan het middenpaneel van deze wand ook als zonneluifel worden uitgezet.
Door juist de luifel te sluiten en de driehoek van de voorwand op te rollen, kunt u een beschut plekje tegen de wind maken. Tevens is het mogelijk om in de twee driehoeken van de voorwand een dichtritsbare ramenset te bestellen. Optioneel is een aanritsbaar kuipzeil leverbaar zodat u net als in de tent water, tocht en ongedierte uit deze ruimte houdt.
kampeerzaken.nl
Verlengluifel
Tussen de Comfortluifel en de Afsluitwand kan een Verlengluifel worden geritst. Door deze extra luifel wordt de leefruimte aanzienlijk vergroot. Naar wens kunnen ook hier (gaas)ramen in worden aangebracht.
Regenluifel
Op de Comfort- of Verlengluifel kan een Regenluifel worden geritst. Deze luifel garandeert een droge instap en doet ook prima dienst als zonneluifel. De regenluifel wordt inclusief nokligger geleverd. De horizontale stok zorgt voor een ruime inloop.kampeerzaken.nl Wie reeds een Karsten oppompbare tent in zijn bezit heeft kan alsnog de regenluifel aanschaffen.
Tarp
Iedere luifel kan worden verlengt met de Karsten Tarp. Een practische aanvulling op de leverbare opties bij een Karsten tent. Wilt u extra schaduw of bij regen een groter droog onderkomen, dan biedt de Karsten Tarp dé oplossing. Hij wordt niet aangeritst maar gedeeltelijk over, voor of naast de tent gezet.
Meer info op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel